Naše výlety – originálna kniha na zaznamenávanie výletov po Slovensku

Milujete výlety, radi cestujete a spoznávate nové miesta na Slovensku? Tak práve pre vás tu je nová prekrásne ilustrovaná kniha Naše výlety z vydavateľstva Familium, vďaka ktorej si výlety užijete a zapamätáte známe aj menej známe miesta na našom krásnom Slovensku ešte viac.

mapy_dvojstrana

Slovensko je unikátnou krajinou, ktorá ponúka nielen nádhernú prírodu a prírodné výtvory, ale tiež mnohé historické a kultúrne zaujímavosti. A to na takom malom priestore! Okrem mora tu máme takmer všetko – hory aj nížiny, kúpeľné a liečivé pramene, jaskyne, hrady, zámky aj kaštiele. Patrí medzi krajiny, ktoré stoja na popredných priečkach v počte hradov v rámci celého sveta. Do súčasnosti sa zachovalo asi 120 hradov, z ktorých mnoho vďaka nedostatočnej údržbe a starostlivosti dnes stojí už len ako zrúcaniny. Ak sa k nim pridajú aj zámky, kaštiele, panské sídla a pevnosti, ich počet sa blíži k 700. Nielen toto však Slovensko turistom ponúka. Svetoznáme kúpele s liečivými prameňmi, majestátne hory, utešené kopce, neopakovateľné čaro jaskýň, prírodné jazerá, pralesy a veľa, veľa iných zaujímavých pamiatok a prírodných krás.

V uplynulom čase Slováci objavili nielen turistické stálice, ako sú Vysoké Tatry a Liptov, ale aj iné zákutia Slovenska, ktoré sú nádherné a ešte stále neokukané. Práve pre tých, ktorí radi križujú Slovensko, je tu kniha Naše výlety!

Naše výlety je krásne ilustrovaná kniha s obrázkami najznámejších výletných miest na Slovensku, ktoré sú inšpiráciou na spoločné výlety s rodinou či priateľmi. Lákajú vás hrady a zámky, prírodné zaujímavosti alebo dávate skôr prednosť horám, vode či kultúrnym zaujímavostiam? Do knihy si môžete zaznamenávať, kde všade ste už boli, s kým ste tam boli a čo ste zažili. Kniha obsahuje čarokrásne ilustrácie a mnohé farebné mapy, do ktorých si môžete zaznačiť každý absolvovaný výlet a je tu tiež miesto na nalepenie vstupeniek, pohľadníc, turistických nálepiek, fotiek či na nakreslenie obrázku. Vďaka tejto knižke vám zostanú spomienky na prežité dobrodružstvá, ku ktorým sa budete radi vracať.

kniha_nase_vylety

Naše výlety kúpite na www.familium.sk a v sieti kníhkupectiev. Odporúčaná cena: 22,90 €

O vydavateľstve Babičkárstvo a Familium:

Babičkárstvo bolo pôvodne založené s cieľom vydania špeciálnych spomienkových kníh Babička, rozprávaj Dedko, rozprávaj, ktorých slovenská verzia vyšla v roku 2014. Knižky predstavujú akýsi album spomienok, ktorý babička/dedko vyplní s pomocou rôznych otázok a grafiky, a potom ho ako kompletné dielo odovzdá svojej rodine. Z dielne Babičkárstva pochádza aj rodinná hra Ako to bolo kedysi? Časozberná kronika našej rodiny, ktorá mapuje až 10 rokov rodinného života od narodenín, cez Vianoce až po spoločné rodinné výlety.

Familium je sesterské vydavateľstvo Babičkárstva. Prvým titulom z dielne tohto vydavateľstva bola kniha Strom života našej rodiny, ktorá dáva priestor na zaznamenávanie si údajov o rodičoch, starých rodičoch a všetkých predkoch. O každom členovi rodiny je možné si  zaznamenať zaujímavé informácie, ktoré sa o ňom podarilo zistiť a doplniť ich fotografiou. Okrem iného môžu žijúci rodinní príslušníci do knihy napísať krátke venovanie alebo myšlienku. Druhou knižkou sú Naše výlety, ktorá prišla na slovenský trh v októbri 2020.

Na portáli Familium.sk nájdete aj ďalšie tipy na zmysluplné darčeky pre celú rodinu a najbližších. Darčeky, ktoré ponúkame sú od srdca a majú v sebe niečo viac. Sú to skrátka darčeky, ktoré len tak hocikde nenájdete a hlavne urobia vašim najmilším obrovskú radosť. Okrem darčekov pre mužov, oteckov a mamičky tu nájdete aj vybrané darčeky na svadbu, originálne darčeky alebo darčeky na Vianoce.


Ďalšie darčeky šité na mieru starým rodičom nájdete na www.familium.sk

 

334 komentárov

  • Komentár EmailBombmr %AM, %23 %326 %2023 %06:%nov napísal EmailBombmr

    email email - (Info Email bomber https://t.me/floodservice/273 )

    Email Bombing - email flood or email hoax (DOS attack) or cluster email bombing, what are they actually doing?

    A huge number of emails are sent to e-mail. This usually means that the @FloodService_bot bot specifically targets the victim's mailbox associated with your email.

    These emails are intended to make fun of friends or distract the victim from any security messages or other emails.

    I am glad to present you a mail flood bot with a convenient menu and flexible settings!

    The cost of the service is $ 2 = 1000 letters.

    You specify the time of the flood and the number of letters yourself, or choose the "FAST FLOOD" function

    During the flood, a sufficient number of letters arrive so that the owner would miss an important letter!

    The bot will flood more than you ordered. On average, 30% more than ordered.



    Flood email, Floods Email, Email flooding, gmail flood, email bomber, flood hotmail, flood online,email flooding, email flood bot, email flooded with spam, email flooding service, email flooded with subscriptions, email flooder bot, email bomber 2023, email bomber 2024, email spam bot online, email spammer bot free, spam bot, бот по флуду почт, сервис по флуду почт, услуги по флуду, флуд услуги.
    @FloodService_bot - Лучший емаил бомбер на рынке!

  • Komentár Alejandra %PM, %26 %586 %2023 %13:%sep napísal Alejandra

    car accident attorneys (Alejandra)

  • Komentár globalgirlmediauk.org %AM, %03 %252 %2022 %05:%nov napísal globalgirlmediauk.org

    %%

  • Komentár Https://campontheboulder.org/ %PM, %30 %793 %2022 %18:%okt napísal Https://campontheboulder.org/

    %%

  • Komentár Https://Tyeband.Com %AM, %26 %509 %2022 %11:%okt napísal Https://Tyeband.Com

    %%

  • Komentár Johnny %AM, %26 %389 %2022 %08:%okt napísal Johnny

    %%

  • Komentár Https://Mysterysolvedcomic.Com %AM, %26 %359 %2022 %07:%okt napísal Https://Mysterysolvedcomic.Com

    %%

  • Komentár https://Firehouseperformance.Com %AM, %26 %315 %2022 %06:%okt napísal https://Firehouseperformance.Com

    %%

  • Komentár hosking-online.com %AM, %26 %144 %2022 %02:%okt napísal hosking-online.com

    %%

  • Komentár https://caramella-fashion.com/ %PM, %25 %931 %2022 %21:%okt napísal https://caramella-fashion.com/

    %%

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.