Vytlačiť túto stránku

Knižné tipy pre deti aj dospelých

Napísal Albatros Media Slovensko, Fragment,Lindeni 05. september 2020

Pre tých menších je určené komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu Bol raz jeden život - Srdce. Dospelých poteší kniha Miláčik, neumyješ riad? 30 spôsobov, ako napraviť vašu pracovnú kultúru a znova sa zamilovať do svojej práce.

Bol raz jeden život - Srdce
Gaudin Jean-Charles

Vydajte sa spolu s Maestrom, Hemom, Globínkou a ich priateľmi do hlbín ľudského tela. Sledujte, ako bojujú s vírusmi a baktériami, aby udržali telo zdravé. Zistite, ako funguje najdokonalejší stroj na svete - ľudské srdce. Urobte si prechádzku riečiskom ciev, žíl a tepien, ktoré po tele rozvádzajú životodarnú tekutinu - krv. Zistite, ako a prečo srdce bije a čo všetko ho môže ohrozovať. Cesta do miniatúrneho, no nesmierne vzrušujúceho sveta sa práve začína! (Fragment)

ams050920

Miláčik, neumyješ riad?
Rodsky Eve

Ste unavení, vystresovaní a potrebujete, aby vám partner viac pomáhal? Predstavte si, že svoju domácnosť (a tiež život!) riadite novým spôsobom... Štyri ľahko dodržiavateľné pravidlá, 100 kariet s úlohami v domácnosti a tipy ako začať konverzovať o zmene s partnerom vám pomôžu stanoviť si priority, ktoré sú dôležité pre vašu rodinu, a tiež dohodnúť sa a strategicky si rozdeliť domáce práce tak, aby bola pokrytá každá jedna povinnosť od prania, cez domáce úlohy až po prípravu večere. Knihu si môžete kúpiť v kníhkupectvách od 11. septembra.(Lindeni)