Knižné tipy pre deti aj dospelých

Napísal Albatros Media Slovensko, Fragment,Lindeni 05. september 2020

Pre tých menších je určené komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu Bol raz jeden život - Srdce. Dospelých poteší kniha Miláčik, neumyješ riad? 30 spôsobov, ako napraviť vašu pracovnú kultúru a znova sa zamilovať do svojej práce.

Bol raz jeden život - Srdce
Gaudin Jean-Charles

Vydajte sa spolu s Maestrom, Hemom, Globínkou a ich priateľmi do hlbín ľudského tela. Sledujte, ako bojujú s vírusmi a baktériami, aby udržali telo zdravé. Zistite, ako funguje najdokonalejší stroj na svete - ľudské srdce. Urobte si prechádzku riečiskom ciev, žíl a tepien, ktoré po tele rozvádzajú životodarnú tekutinu - krv. Zistite, ako a prečo srdce bije a čo všetko ho môže ohrozovať. Cesta do miniatúrneho, no nesmierne vzrušujúceho sveta sa práve začína! (Fragment)

ams050920

Miláčik, neumyješ riad?
Rodsky Eve

Ste unavení, vystresovaní a potrebujete, aby vám partner viac pomáhal? Predstavte si, že svoju domácnosť (a tiež život!) riadite novým spôsobom... Štyri ľahko dodržiavateľné pravidlá, 100 kariet s úlohami v domácnosti a tipy ako začať konverzovať o zmene s partnerom vám pomôžu stanoviť si priority, ktoré sú dôležité pre vašu rodinu, a tiež dohodnúť sa a strategicky si rozdeliť domáce práce tak, aby bola pokrytá každá jedna povinnosť od prania, cez domáce úlohy až po prípravu večere. Knihu si môžete kúpiť v kníhkupectvách od 11. septembra.(Lindeni)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.