Daniel Silva - Druhá žena

Napísal Mária Leškov, Slovenský spisovateľ 19. január 2019

Niektoré tajomstvá sú príliš nebezpečné, aby uzreli svetlo sveta. Majster špionážneho žánru Daniel Silva očividne nestráca dych – je tu ďalšie, už osemnáste pokračovanie jeho jedinečnej série! 

Fanúšikovia legendárneho Gabriela Allona sa môžu aj tentoraz tešiť na fascinujúci príbeh plný nečakaných zvratov, konšpirácií, lásky a zrady.             

Záhadná Francúzka v odľahlom mestečku v andalúzskych vrchoch začína písať nebezpečné pamäti - príbeh muža, ktorého kedysi milovala v Bejrúte, a dieťaťa. Táto žena pozná najväčšie tajomstvo Kremľa. Pred mnohými rokmi sa KGB podarilo prepašovať na Západ svojho človeka a ten teraz stojí na prahu absolútnej moci. Veľké sprisahanie môže odhaliť iba jeden muž: Gabriel Allon, špičkový agent a reštaurátor, súčasný šéf izraelskej spravodajskej služby. Gabriel už predtým bojoval s temnými silami nového Ruska a zaplatil za to privysokú cenu. Teraz sa s Rusmi stretáva znova a v hre nie je nič menšie ako osud povojnového svetového poriadku... 

 Americký spisovateľ špionážnych románovDaniel Silva roky pracoval ako vojnový reportér pre televíznu stanicu CNN. Už jeho prvý román The Unlikely Spy z roku 1997 ho katapultoval na pozíciu najčítanejšieho autora tohto žánru v USA a dodnes je prekladaný po celom svete. V súčasnosti je Daniel Silva považovaný za klasika špionážneho žánru. Jeho romány boli preložené do 30 jazykov.

Z anglického origináluThe other woman preložila Alena Redlingerová

DRUHÁ ŽENA vychádza 336 stranách. Maloobchodná cena  13,90 €.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.