Vytlačiť túto stránku

Knižné novinky z Albatros Média

Napísal Albatros Media 07. marec 2018

Prinášame vám sto silných príbehov silných žien – od kráľovny Alžbety až po Serenu Williamsovú (Príbehy na dobrú noc pre rebelky) a štvrté pokračovanie bestsellerovej série s kriminalistom Martinom Servazom (Noc - Bernard Minier).

albatrosmedia 0318

Príbehy na dobrú noc pre rebelky - Elena Favilli, Francesca Cavallo

Sto silných príbehov silných žien – od kráľovny Alžbety až po Serenu Williamsovú.
Príbehy na dobrú noc pre rebelky sú novodobé rozprávky, ktoré nehovoria o princeznách, ale o ženách, ktoré zmenili svet. Inšpirujú dievčatá stovkou hrdinských príbehov žien od kráľovnej Alžbety až po Serenu Williamsovú. Ilustrácie zhotovilo 60 umelkýň z každého kúta našej planéty, je to jedna z najoriginálnejších kníh v histórii kolektívneho financovania.

Ukážku z knihy si môžete prečítať či stianuť TU.

Noc - Bernard Minier

Štvrté pokračovanie bestsellerovej série s kriminalistom Martinom Servazom. Pri vyšetrovaní vraždy na ropnej plošine nórska vyšetrovateľka Kirsten Nigaardová nájde v kabíne podozrivého zvláštne fotografie. O pár dní neskôr už sedí v toulouskej kancelárii kriminalistu Martina Servaza, ktorý si snímky so záujmom prezerá. Je na nich on sám zachytený objektívom nepolapiteľného sériového vraha Juliana Hirtmanna. To však nie je všetko. Na jednej z fotografií je malé dieťa a jediné slovo: Gustáv. Pre Kirsten a Martina sa začína desivá výprava s ešte desivejším nepriateľom na jej konci

Ukážku z knihy si môžete prečítať či stianuť TU.

Zdroj: Albatrosmedia.sk