Čriepky Táni Keleovej-Vasilkovej vychádzajú po prvýkrát ako e-kniha

Autorka románov pre ženy Táňa Keleová-Vasilková nemá na Slovensku konkurenciu. Ako prvá autorka dosiahla milión predaných výtlačkov svojich kníh. Doteraz vydala 30 románov a ich predaj presiahol 1,2 milióna kusov.

vasilkova e book

Od 11. júla bude po prvýkrát jej román prístupný aj v elektronickej verzii a čitatelia si ho budú môcť kúpiť ako e-knihu na www.ibux.sk. Román Čriepky bol pôvodne vydaný v roku 2001. Jeho druhé vydanie vyšlo v januári 2016.

Táňa Keleová-Vasilková nad vydávaním e-kníh dlhšie váhala. O svojej prvej e-knihe hovorí:  „Ja mám skôr rada klasické knihy, ktoré voňajú a ktoré môžem držať v ruke. Ale rozumiem súčasným trendom, a preto som si povedala prečo nie? Jedna e-kniha môže vyjsť aj mne.“

Táňa Keleová-Vasilková sa venuje písaniu románov od roku 1994. Záujem o jej príbehy neutícha ani po rokoch. Jej prvotina vyšla v náklade päťsto kusov, dnes sa z každej jej knihy predajú desaťtisíce výtlačkov. Okrem iných ocenení sa pravidelne umiestňuje medzi TOP autormi v sieti kníhkupectiev Panta Rhei Awards. Každoročne patrí aj medzi najoceňovanejších autorov Ikariády a pravidelne si odnáša ocenenie Platinová kniha. 

www.bux.sk, www.ibux.skwww.ikar.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.