O žubrienkach, ktoré plnia želania – nová kniha pre deti

Na známosť sa všetkým deťom a ich dospelým dáva, že leto sa môže začať! Priplávali Žubrienky inštalatérky v novej knihe Branislava Jobusa. Príbeh z nezvyčajného prostredia zámočníckej dielne plný vtipných príbehov a rozprávkových kúziel ilustrovala Emília Jesenská

V knihe vystupujú okrem žubrienok majstri Šróbik a Štolverka, ondatry Lentroška, Tatruška a Osuška a veľa iných, krásne bláznivých postáv.

Žubrienky inštalatérky sú Jobusova deviata kniha pre deti, ktorá vychádza vo Vydavateľstve SLOVART a autor ju tradične uvedie na dvoch hudobných festivaloch:

- Pohoda festival, 6. - 8. 7. letisko Trenčín

- Vrbovské vetry, 15.7. Vrbové

O knihe

Rosnička nakládla vajíčka, a tak sa v zámočníckej dielni vyliahne päťsto krásnych žubrienok. Všade naokolo len stroje a nástroje. Nečudo, že sa tu začne ich inštalatérska kariéra. Zmestia sa do každého potrubia, rúry, kanála. Vďaka zázračnému vercajku od tatranských ondatier nielen všetko opravia, ale na svojich potulkách plnia rôzne želania. A že to nie sú len také hocijaké želania, o tom nepochybujte.

O autorovi

Branislav JOBUS je slovenský spevák, hudobník a spisovateľ. Literárne Jobus debutoval v roku 2006 detskou knihou Láskavé rozprávky. Po nich nasledovala trilógia o muflónovi Ancijášovi: Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda (2010), Ako Muflón Ancijáš cestoval na západ (2011) a Ako Muflón Ancijáš sľub dodržal (2013). V roku 2012 vyšli kriminálne rozprávky Komisár Mrodge, ktoré v animovanej podobe pripravuje Jakub Kroner. V roku 2014 vyšla Jobusovi kniha Ja nič ja muzikant, 2015 Plajko a v roku 2016 dva tituly Zvon a Tajná správa. V roku 2016 vydal aj CD s piesňami o knihách Jobusových s názvom JOBUS-PUBERTUS.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.