Vytlačiť túto stránku

Zážitok na celý život

Napísal KČ 23. december 2016

Každý z nás túži z času na čas stráviť chvíle ďaleko od domova, od práce a od všetkých povinností, ktorým sa nevyhneme, aj keby sa akokoľvek snažíme. Za rok máme zo zákona vyše dva týždne dovolenky, čo je pomerne slušná doba, ale kto by nechcel viac, že?

Buď si voľno rozvrhneme počas celého roka, alebo ho využijeme naraz. Blížiace sa vianočné sviatky sa nám spájajú s dňami oddychu, pokoja, návštev, darčekov a príjemnej rodinnej atmosféry. Určite však budeme potrebovať vypadnúť z pracovného kolotoča už teraz – pár dní pred najvýznamnejšími sviatkami v roku. Mnohé firmy vymýšľajú program pre svojich zamestnancov, chystajú pre nich odmeny, vecné darčeky a zároveň doprajú dni voľna a oddychu. Ak sa chcete na chvíľku odreagovať od pečenia, varenia, zdobenia, môžete vyskúšať trošku netradičný, ale zato v pomerne krátkej dobe najobľúbenejší spôsob zábavy – fantastickú ohňovú šou. Zažili by ste vystúpenie profesionálnej skupiny, ktorá má s vystupovaním bohaté skúsenosti.

Okrem ohňovej šou bude pre vaše potešenie výhodné navštíviť aj UV show. Trošku netradičná, ale o to zaujímavejšia forma zábavy prilákala už množstvo mladých párikov, ale na prekvapenie aj staršiu generáciu. Nebojte sa preto ísť aj na takúto udalosť vo vašom meste. Uvidíte, že zážitok z takejto šou vám ostane vrytý v pamäti do konca života. Naučiť sa náročné choreografie a vytvoriť tak prekrásny program pre náročného diváka, chce veľa energie. Odskočte si na chvíšku od hrncov a zažite neopakovateľný zážitok v podobe parádnych šou.

 light show 1200x800

Zažite niečo netradičné ešte predtým, ako príde rok 2017. Poprípade si zapíšte do diára, že akonáhle sa vám vyskytne voľná chvíľa, vezmete rodinu a kamarátov a pôjdete si vychutnať pekne spracovanú ohňovú alebo UV šou.

Zdroj foto a video: ANTA AGNI