Vytlačiť túto stránku

M&M‘s vstupujú na plátna i do menu kín CINEMAX

Napísal TS 17. november 2016

Značka M&M´s prichádza s aktivitou pripravenou na mieru pre návštevníkov siete kín CINEMAX. Kampaň začne 17. 11. 2016 pri príležitosti premiéry filmu Fantastické zvery a ich výskyt natočeného podľa scenára J. K. Rowlingovej. 

Pred každým uvedením spomínaného filmu sa premietne spot značky M&M´s, ktorý diváci mohli vidieť v lete tohto roku na televíznych obrazovkách.
„Úplnou novinkou bude exkluzívne prepojenie čokoládových bonbónov M&M´s s popcornom. Kombinácia chuti lahodnej čokolády a praženej kukurice si získala veľa priaznivcov u mnohých zahraničných spotrebiteľov a našla si svoje miesto v rámci stálej ponuky kín. Veríme, že pre slovenských milovníkov filmu budú M&M´s vítaným spestrením tradičného popcornu, ktorý z návštevy kina urobí o niečo väčší zážitok, a vnesie do nej ďalší prvok zábavy,“ upresňuje Jaroslava Kapitánová, brand manažérka značky M&M’s pre strednú Európu.
„Občerstvenie v CINEMAX ponúkne primiešanie M&M´s bonbónov za zvýhodnenú cenu 0,95 EUR za 90 gramové balenie do popcornu a vytvorenie úplne novej kombinácie, ktorá určite uspokojí aj toho najnáročnejšieho fajnšmekra,“ upresňuje Mária Kočišová za CINEMAX. Kombinácia popcornu s M&M’s je pod názvom „popcorn každej chuti“ dostupná vo všetkých kinách CINEMAX až do vypredania zásob.

Sieť CINEMAX podporí aktivitu kampaňou vo vybraných printových i on-line tituloch, a aj v rámci vlastného on-line prostredia, na webových stránkach, facebookovom profile a v newsletteri.

Viac na m-ms.sk a cine-max.sk