Vytlačiť túto stránku

Tip do kina: Prázdniny ALL EXCLUSIVE

Napísal mc 23. jún 2016

Predstavte si, že dáte dokopy štvoricu po opici, odfakovaného pána profesora 2 a všetko to pekne krásne pošlete prvým lietadlom do Brazílie... Čo z toho vznikne? Šialená komédia plná gagov - Prázdniny all exclusive.

PRÁZDNINY ALL EXCLUSIVE - Premiéra: 23. jún 2016

Dĺžka: 93 min.
Réžia: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau
Hrajú: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Christian Clavier, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Julien Arruti, Charlotte Gabris

O filme...
Predstavte si, že dáte dokopy štvoricu po opici, odfakovaného pána profesora 2 a všetko to pekne krásne pošlete prvým lietadlom do Brazílie... Čo z toho vznikne? Šialená komédia plná gagov - Prázdniny all exclusive. Nájdená kamera na selfie tyči odhalí, čo všetko sa stalo počas jedného výletu, ktorý si urobila partička európanov do brazílskej džungle. A ukáže neuveriteľné veci! Počínajúc likvidáciou obrovského pavúka v trenírkach a domorodým kmeňom prenasledujúcim babičku na elektrickom kolieskovom kresle končiac. Prázdninami all exclusive dostáva filmový žáner „Found Footage“ úplne nečakaný smer bláznivej zábavy. Nie, tu sa naozaj báť nebudete.
Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazískom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku... a potom už prebieha horúčkovité pátranie. Z výletu do džungle sa nevrátili, niekoľko dní o nich nikto nevie, v oblasti sú domorodé kmene kanibalov. A potom konečne stopa! Nájde sa kamera na selfie tyči, ktorou si jeden z nich vždy všetko natáčal. A ukáže sa, že to nebol výlet, ale karneval katastrof.
Drzú babičku by ešte prežili. Ani dve sexy slečny, ktoré sa k nim pridajú, nie sú to najhoršie. Leňochod je dokonca roztomilý. Talent na vytváranie šialených situácií a problémov premení exotický raj na kôlničku na drevo skôr, než by si povedal Pelé. Tukan by mohol rozprávať!
V roli otca snúbenice hlavného hrdinu sa predstaví slávny komik Christian Clavier (Návštevníci, Čo sme komu urobili?, Astérix).
Odporúčaná prístupnosť: nevhodné pre vekovú skupinu maloletých do 12rokov

farebný, český dabing
Zdroj: www.bontonfilm.sk