Ženy a nakupovanie

Ženy milujú nakupovanie. Poznáte snáď takú, ktorá by ho nemala rada? Niektorí odborníci však dvíhajú varovný prst, pretože na nakupovaní sa čoraz viacero žien stáva závislých.


Nákupy v rebríčku obľúbených činností žien vedú na popredných priečkach a hneď v závese za nimi kávičkovanie s priateľkami a taký ten neškodný babský "pokec" čo k tomu patrí. Mnoho dám svoju nákupnú vášeň obhajuje tým, že im táto činnosť poskytuje príležitosť na socializáciu, relax, spoznanie nových ľudí a dokonca aj kreativitu. Pre mnoho žien je nakupovanie istá forma relaxu a oddychu. Ženy rady nakupujú azda všetko od oblečenia, doplnkov, kabeliek cez potraviny.

Dokonca nejeden prieskum ukázal, že ženy sú najradšej keď šperkom môžu obdarovať samy seba. Preto dámy vedzte, že nikto vám nevyberie krajší šperk ako vy samy, napríklad na webe supersperky.sk. V závese za krásnymi šperkami určite nezaostávajú ani hodinky. Najlepšie nejakých zvučných svetových značiek alebo od známych módnych návrhárov. Dnes je ponuka a sortiment hodiniek naozaj široký a preto si vyberie aj tá najnáročnejšia zákazníčka.



Foto: mirppa.sk

Ak vás týchto pár viet podnietilo rozmýšľať o nových hodinkách, potom neváhajte a vstúpte do eshopu kde na vás čakajú krásne a štýlové dámske hodinky. Ženy si nákupy užívajú, či už ide o nakupovanie oblečenia alebo potravín ony tie výrobky skúmajú, porovnávajú kvalitu a aj cenu, premýšľajú nad výhodnou kúpou a ak nenájdu to čo potrebujú, hľadajú ďalej. Muži však berú nakupovanie inak ako ženy. Pre nich je to len nutnosť a keby do obchodu nemuseli chodiť nakupovať potraviny a sem tam aj oblečenie, potom by do neho nevstúpili určite nikdy :) Česť výnimkám, pretože aj v radoch mužov sa nájdu takí, ktorým nákupy nerobia ani najmenší problém. Pre ženy, ktoré nákupy milujú je to ideálny partner. Ak ste takého ešte nestretli zaregistrujte sa na online zoznamke kde svojho vyvoleného môžete spoznať.



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.