Oslávte túto nedeľu deň otcov!

Napísal TS Starbucks 20. jún 2021

Už táto nedeľu, 20. júna, bude patriť všetkým otcom a v Starbucks sa tešíme na každú príležitosť vychutnať si spoločné momenty pri lahodnej káve. Originálnou letnou kávou Cold Brew svojho otca určite nesklamete.

Všetci vedia, že druhá májová nedeľa vždy patrí Dňu matiek, pričom sa častokrát zabúda, že od roku 1910 sa oslavuje aj Deň otcov, a to vždy tretiu nedeľu v júni. Poďakovať svojmu otcovi v tento sviatok môžete aj jednoduchým pozvaním na kávu, napríklad na tmavé a chuťovo výrazné Cold Brew v kaviarňach Starbucks.

starbucks_oldmen

Cold Brew je jedinečné predovšetkým spôsobom prípravy. Ide o veľmi pomalý proces, kedy niekoľko hodín trvajúce lúhovanie uvoľní z kávových zŕn prirodzenú chuť, takže kávový extrakt získa svoju plnú arómu. Horúca voda extrahuje z kávy horkosť, zatiaľ čo studená voda znižuje jej aciditu a dodáva jej prirodzenú sladkú dochuť. Okrem toho je Cold Brew pripravované z väčšej dávky kávy, a obsahuje tak viac kofeínu ako káva lúhovaná v klasickom pomere a v horúcej vode. Preto je lepšie použiť menej kávového extraktu a doriediť ho vodou alebo ľadom

V kaviarni na Hlavnom námestí v Bratislave dostáva tradičné Cold Brew úplne iný rozmer vďaka novej technológii prípravy. Pre fajnšmekrov tu pripravujú jedinečné Nitro Cold Brew, ktoré je sýtené dusíkom, čím nápoj získava hladkú zamatovú textúru a jemnú chuť. Pre ešte lahodnejší zážitok môžete vyskúšať aj Nitro Latte, ktoré vás počas horúcich letných dní osvieži a dobije novou dávkou energie.

starbucks_3

Potešte svojho otca tento rok obľúbeným kávou zo Starbucks a vďaku mu môžete prejaviť aj originálnym tumblerom alebo fľašou, v ktorej bude mať svoj obľúbený nápoj vždy so sebou.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.