Tomáš Maštalír – takéhoto sexi ste ho ešte nevideli!

Očakávaný slovenský film Čiara, ktorý bude mať premiéru v slovenských kinách 3.augusta,  predstavil svoj plagát. Hoci ide o triler z drsného pašeráckeho prostredia, na svoje si v kine prídu aj dámy – tešiť sa môžu nielen na zvodný pohľad hlavného predstaviteľa.

Čo všetko ukáže v slovenskom filme Čiara?

Kým doteraz mohli diváci poznať Tomáša Maštalíra len z divadla či z niekoľkých slovenských seriálov, začiatkom augusta sa im predstaví v novom trileri Čiara. A dokonca sa tu hneď zhostil hlavnej úlohy. Známy slovenský sexsymbol sa vo svojom prvom kinofilme predstaví v úlohe drsného mafiánskeho bossa, vo filme nebude núdza ani o akčné scény, kde Tomáš predviedol svoju skvelú formu. Hravo preskočiť cez plot či vydržať náročné scény vo vode aj pod vodou mu nerobilo žiaden problém. A aby toho nebolo málo, predviedol sa aj ako zdatný spevák, keď spolu s Andym Hrycom zaspievali pieseň Hej sokoly!, ktorá v prevedení IMT Smile a Ondreja Kandráča aktuálne kraľuje v slovenskom éteri.

O tom, že Tomáš Maštalír je naozaj všestranne nadaný svedčia aj vyjadrenia Petra Bebjaka a producentky Wandy Adamík Hrycovej, ktorí sú s jeho hereckými výkonmi nadmieru spokojní. „Tomáš sa hlavnej úlohy zhostil bravúrne a skvele stvárnil všetky polohy, v ktorých sa jeho postava predstaví – či už obávaného vodcu partie, vášnivého manžela alebo milujúceho otca. Myslím, že pri obsadení hlavnej úlohy sme nemohli trafiť lepšie,“ hovorí Wanda.

Zdá sa, že hoci ide o triler z drsného pašeráckeho prostredia, na svoje si v kine prídu aj nežnejšie polovičky. Svedčí o tom aj plagát k filmu, ktorý autorsky pripravila dvojica Matúš Bence a Jonáš Karásek. Drsný chlapec Tomáš Maštalír so sexi pohľadom je na neodolanie!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.