Buďte CHIC nevesta!

Napísal Maykafashion 17. jún 2012

Aj vy sa pripravujete na svadobný deň? Chodíte po salónoch, surfujete po internete, hľadáte šaty, ktoré by boli ako stvorené práve pre vás?


Nakoniec si však určite vyberiete tie pravé. Po šatoch prichádza na rad závoj. Španielsky, taký, onaký, krátky, dlhý, alebo ..... rozhodovanie zakončíte otázkou - dám si len kvet? Poviete si, predsa sa ešte popozerám, čo sa nosí.

Je to výzva!
Zoberiete klasický závoj alebo sa odhodláte na niečo iné, extravagantnejšie. Najskôr si isto nájdete 10 dôvodov, prečo nie niečo iné, nové, netradičné, prečo zostať pri klasickom závoji. Pozor, nie, že by to bola zlá varianta. Klasika je klasika, tou nikdy nič nepokazíte! Aj keď ste celý život ako sivé myšky, a málo odvážne, práve z vás môže byť nevesta, na ktorú sa len tak ľahko nezabúda.

„Zdá sa, že slovenské nevesty pomaličky upúšťajú od tradičných závojov a skôr skúšajú niečo nové. Hľadajú sieťky i klobúčiky. Nevestu s „anglickým štýlom“ už u nás vidíte podstatne častejšie ako kedysi, dievčatá dnes chcú byť viac originálnejšie,“ hovorí Monika Sobeková, zo spoločnosti Maykafashion, ktorá na Slovensku vyrába originálne svadobné i večerné ozdoby do vlasov aj anglického štýlu. „Každý je originálnym kúskom, dokonca aj samotné kvety, ktoré sú súčasťou ozdoby zvyčajne robíme ručne, tak sa jednoduchšie prispôsobíme individuálnym potrebám každej nevesty,“ dodáva kolegyňa Lucia Bubáková.

Vlasy sú korunou krásy, svadobný účes je príliš dôležitou súčasťou nevesty, aby ste ho nechali len v spoločnosti obyčajného závoja. Dodajte mu trochu šarmu a buďte aj vy CHIC! Krásne sieťky s páperím a kvetmi dodajú vášmu svadobnému účesu francúzsku eleganciuanglický štýl.

 Obrázky netradičných vlasových doplnkov Maykafashion

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.