Bábätko na dosah

Napísal Simona Klérková 07. máj 2015

Deti sú šťavnatým ovocím života, jeho radosťou a každodenným potešením. Otehotnieť a priviesť na svet zdravého potomka...


... však nie je pre každú ženu takou samozrejmosťou a prirodzeným uplatnením práva ženy mať vlastné dieťa.

Hektický život nabitý stresom a éčkami, nesprávne stravovacie návyky a životný štýl sa podpisujú na mužoch aj ženách a stavajú ich do role sklamaného čakajúceho na zázrak počatia a zrodenia. Patriť medzi snažilky sa navyše v spoločnosti , kde je ešte téma neplodnosti háklivá a hovorí sa o nej len pošepky, spája s negatívnymi emóciami neúspechu. A preto každá rada, podpora, tip a inšpirácia pármi, ktoré si túto tŕnistú cestu prešli s odmenou na konci v podobe narodeného dieťatka, povzbudí k odvahe, trpezlivosti a snahe skúšať.

 

Na internete môžu nájsť snažilky aj páry s problémom nedostatočnej fertility webový portál, ktorý je dôvernou priateľkou v snahe počať potomka. Informuje o možnostiach neinvazívnej liečby neplodnosti a problémov s otehotnením, a to z odborných kruhov, aj spomedzi žien a mužov, ktorí si stigmou nedostatočnej plodnosti prešli v minulosti. Nájdete tu široké portfólio produktov podporujúcich počatie od domácich aj svetových značiek bez ohľadu na to, či patríte k vyznávačom modernej farmakológie, alebo načúvate hlasu prírody a tradičnej medicíny. Praktickou je ovulačná kalkulačka, Diagnostická príručka neplodnosti na stiahnutie zadarmo, fórum, videá a rady, ako zvýšiť šance na otehotnenie.

 

Unikátnou je tu možnosť využiť pomoc fertility kaučky, ktorá sa problematike neplodnosti venuje komplexne. Helena Bieliková  je sama príkladom toho, že aj po niekoľkoročnom snažení a problémoch s endometriózou je možné držať v náručí vlastné dieťatko. Napísala 236 článkov o neplodnosti a problémoch s otehotnením, poradila už viac ako 460 párom a výsledkom jej snahy je už 14 narodených detičiek.

Nezúfajte, čítajte viac na www.otehotnenie.sk!


1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.