Čo na detskú oslavu

Možno sa aj vy nachádzate v situácií kedy potrebujete naplánovať detskú oslavu. Alebo ak si ju vaše dieťa ešte len želá, mali by ste mu ju dovoliť, pretože deti oslavy milujú.


Rozhodne však urobíte najlepšie ak si plánovanie a všetko čo sa toho týka nenecháte na poslednú chvíľu alebo poprípade na ne úplne zabudli. Nemali by ste zabúdať, že oslava sa koná na počesť vášho dieťaťa a teda zapojiť ho do príprav je nevyhnutné. Dnes sú narodeninové oslavy mierne odlišné ako tomu bolo v minulosti. Najdôležitejšia už nie je veľkosť torty, ale téma a motív celej oslavy.


Foto: i-puzzle.sk

Či sa oslava uskutoční v pirátskom, princeznovskom alebo rozprávkovom duchu je iba na dieťati. Preto s ním prediskutujte motív oslavy. Rovnako aj či by chcel klauna, animátora, ktorý sa o všetko postará a vám tak ušetrí čas a aj nervy alebo kreslenie na tvár, doplnkový program a hry. Môžu byť aj tie klasické ako puzzle, hra na skrývačku, naháňačka... Všetko závisí najmä od miesta konania oslavy. Dôležitá je zábava na dlhé hodiny, aby sa deti nenudili a boli šťastné.

Rovnako sa s ním musíte dohodnúť koľko kamarátov si vlastne na oslavu môže pozvať. Ak máte staršie deti, rozhodne ich môže potešiť aj pozvanie miestnej kapely. Alebo si zariaďte mini karaoke pódium priamo u vás. Deti sa môžu vyblázniť a zahrať sa na ,,ozajstnú“ kapelu. Mali by ste preto na internete pohľadať firmu, ktorá má v ponuke napísané: ponúkame elektrické gitary. Nezabudnite ani na pozvánky, tie si môže dieťa s vašou pomocou vyrobiť aj samo. Dobrá oslava, krásna torta, kopec pekne zabalených darčekov a všetko perfektne naplánované... A to najlepšie, zabavíte sa všetci, či už deti ale aj vy dospelí, ktorí sa oslavy zúčastníte.



Foto: katalog.play-ground.sk 

K tomu aby bola oslava nezabudnuteľná, prispejú aj rôzne atrakcie, ale to iba v prípade, že nemáte núdzu o priestor a vaša oslava sa koná na záhrade.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.