Detská móda

Malé princezničky si prídu v tejto sezóne na svoje, zdobiť ich budú Swarovského kamienky aj čipkované sukničky s legínami.


Módne trendy pre naše malé slečny sú ovplyvnené dospelou módou v štýle coutur, ktorému zodpovedajú luxusné materiály a dekoratívne prvky. Dôraz sa kladie na kvalitu prevedenia a tomu zodpovedajúce materiály ako je vlna, kašmír, hodváb, kožušina a usne. Kabátiky a bundičky sú zdobené nýtmi, výšivkami, volánikmi a Swarovského kamienkami.

V strihoch prevládajú úzke tvary dievčenských a chlapčenských nohavíc. K ním sa nosia nápadné úpletové horné diely, tuniky a košele. Čipkovaná blúzka vynikne k džínsom v svetlých šedých tónoch, s pletenou čapicou so sklenenými gorálkami a kožušinovou vestou.

V rámci vplyvu coutur sú aktuálne drobné buklé kabátiky a la Chanel, šaty a komplety v čiernej, bielej a ružovej farbe. Celý model je doplnený o štrasové kamienky a retiazky. Objavujú sa leopardie vzory na kabátoch, plášťoch aj nohaviciach. Kombinujú sa s robustnými džínsami a farebnými pleteninami či jemnými čipkami. Pre malé slečny sú v ponuke kvietkované tuniky a blúzky vo farbách plodov, ktoré sa nosia k nohaviciam či hrubým pančucháčom, a celý model dopĺňajú bundičky s kapucňou, ktorá je oblemovaná kožušinou.


Pre chlapcov sú určené košele a tričká v károvaných a kamuflážnych vzoroch. Prevažujú šedé a béžové tóny, v kombinácii s modrou, červenou, zelenou a farbami plodov, ktoré sa využívajú na vyjadrenie akcentu.


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.