Vytlačiť túto stránku

Materské šaty

Napísal femme 04. október 2010

Pohodlnosť, elegancia, atraktívnosť a príťažlivosť modelov je najlepšou charakteristikou pre aktuálne módne trendy.


V materských kolekciách na jeseň a zimu pútajú pozornosť splývavé tuniky, šaty a topy z ušľachtilých materiálov s hodvábnym leskom vo výrazných farbách zafírovej modrej a červenej. Dekoratívne prvky na odevoch vytvárajú okrem masívnej bižutérie, neobvyklé riasenia a obľúbené zavinovacie odevy. Základné kolekcie pre aktuálne obdobie tvoria šedé a čierne tóny na nohaviciach, legínach a pančuchách, ktoré oživujú kontrastné akcenty svietivej modrej, zelenej a fuksiovej. Topy sú obohatené o výšivky a orientálne potlače. Romantické blúzky sú dekorované krajkami, kašmírovými a kvetinovými vzormi. V zimnom období nesmú chýbať v šatníku „tehotiek“ ležérne pleteniny, ktoré sú pohodlné na nosenie a lichotivo formujú postavu počas tehotenstva. Aktuálne trendy vo farbách ponúkajú širokú paletu bohatých farieb, z ktorých si každá nastávajúca mamička vyberie.

Tveret 
Značka Tveret ponúka oblečenie pre nastávajúce mamičky aj pre obdobie materstva. Okrem oblečenia skoro všetkých modelov, majú v ponuke tehotenskú spodnú bielizeň ako aj bielizeň pre dojčiace matky. Kolekcie sú vyrábané a predávané v Čechách, pre zahraničie je možný internetový predaj.
www.tveret.cz 

Bebefield
Nastávajúce mamičky, ktoré vyhľadávajú najmodernejšie modely v mladom vzhľade, zaiste siahnu po tejto značke. V týchto kolekciách nenájdete strihy v línii A, ktoré sú veľmi nelichotivé a neforemné pre toto obdobie. Kolekcie majú premyslené strihy a kvalitné materiály.
www.bebefield.cz 

Tie, ktoré hľadávajú luxus a eleganciu aj v tomto módnom sortimente, uspokojí talianska značka Pietro Brunelli, ktorú nosila aj Alena Šeredová počas tehotenstva. Podobnou značkou je holandská firma Noppies či Vida Vita.