Materské šaty

Pohodlnosť, elegancia, atraktívnosť a príťažlivosť modelov je najlepšou charakteristikou pre aktuálne módne trendy.


V materských kolekciách na jeseň a zimu pútajú pozornosť splývavé tuniky, šaty a topy z ušľachtilých materiálov s hodvábnym leskom vo výrazných farbách zafírovej modrej a červenej. Dekoratívne prvky na odevoch vytvárajú okrem masívnej bižutérie, neobvyklé riasenia a obľúbené zavinovacie odevy. Základné kolekcie pre aktuálne obdobie tvoria šedé a čierne tóny na nohaviciach, legínach a pančuchách, ktoré oživujú kontrastné akcenty svietivej modrej, zelenej a fuksiovej. Topy sú obohatené o výšivky a orientálne potlače. Romantické blúzky sú dekorované krajkami, kašmírovými a kvetinovými vzormi. V zimnom období nesmú chýbať v šatníku „tehotiek“ ležérne pleteniny, ktoré sú pohodlné na nosenie a lichotivo formujú postavu počas tehotenstva. Aktuálne trendy vo farbách ponúkajú širokú paletu bohatých farieb, z ktorých si každá nastávajúca mamička vyberie.

Tveret 
Značka Tveret ponúka oblečenie pre nastávajúce mamičky aj pre obdobie materstva. Okrem oblečenia skoro všetkých modelov, majú v ponuke tehotenskú spodnú bielizeň ako aj bielizeň pre dojčiace matky. Kolekcie sú vyrábané a predávané v Čechách, pre zahraničie je možný internetový predaj.
www.tveret.cz 

Bebefield
Nastávajúce mamičky, ktoré vyhľadávajú najmodernejšie modely v mladom vzhľade, zaiste siahnu po tejto značke. V týchto kolekciách nenájdete strihy v línii A, ktoré sú veľmi nelichotivé a neforemné pre toto obdobie. Kolekcie majú premyslené strihy a kvalitné materiály.
www.bebefield.cz 

Tie, ktoré hľadávajú luxus a eleganciu aj v tomto módnom sortimente, uspokojí talianska značka Pietro Brunelli, ktorú nosila aj Alena Šeredová počas tehotenstva. Podobnou značkou je holandská firma Noppies či Vida Vita.


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.