Detská móda

Moderné materiály umožňujú ochranu našich detí pred úrazmi. Chránia ich reflexné prvky, protišmikové úpravy a textil zachytávajúci sucho a teplo. 

Nové  moderné  materiály,  sú schopné odpudzovať  aj škodlivé slnečné žiarenie. Z praktického hľadiska, sú pre najmenších do detailov vypracované strihy, ktoré uľahčujú obliekanie. Pre staršie deti je stále aktuálne vrstvenie jednotlivých prvkov, výšivky a asymetrické strihy. Kolekcie sú inšpirované hippies a folklórom, čomu zodpovedajú aj výrazné akcentné farby, ktoré oživujú základnú bielu a svetlo šedú farbu. 

Móda pre dievčatá
Dievčatá si môžu vybrať letné šaty z romantickej alebo športovej kolekcie. Vo farebnosti prevažujú akvarelové a pastelové tóny. Malé princeznné, majú šaty a sukne ozdobené volánmi, záhybmi, stužkami a výšivkami z kvetinových motívov, krátke  strihy šiat, sa nosia k legínam. Folklórny štýl tvoria nové saruelové nohavice s hlbokým rozkrokom, ktoré sa kombinujú s bolérkami, vestičkami a hýrivými tričkami. Viac športovo založené slečny majú k dispozícii bermudy, šortky, legíny a capri nohavice, ako ja džínsové sukne s károvanými tunikami
 
 
 
Móda pre chlapcov
Módne kolekcie v štýle vintage pôsobia oprato, obnosene a na džínsoch badať efekty odrania. Základnú šedú farbu oživujú akcenty červenej, zelenej, žltej a modrej. Na mikinách a tričkách dominujú vzory divokých šeliem, podtlače pop-art alebo rafinovaná pc grafika. Chlapci budú nosiť pohodlné džínsy, bermudy, šortky, cargo nohavice v kombinácii s károvanými košeľami, prúžkovanými pulóvrami, krátkymi vestami a bundami.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.