Modernizácia detských izieb jednoducho a lacno

Už po narodení bábätka sa rodičia vyžívajú v zariaďovaní detskej izbičky. Výber detských doplnkov a hračiek je v súčasnosti veľmi veľký a tak nemajú problém nájsť vhodné doplnky, ktoré by pasovali do detských izbičiek ich detí.

detska izba0619

Ak plánujete v najbližších týždňoch modernizáciu detských izieb, poradíme vám, na čo sa zamerať.

Nové detské obliečky

Súčasťou detských izieb sú samozrejme aj vankúše a paplóny. Skúste zainvestovať do nových detských obliečok z kvalitnej bavlny, flanelu, alebo chladivého saténu, ktorí oceníte najmä v lete. Nové detské obliečky musia mať obľúbené detské rozprávkové motívy. Ak má vaše dieťa rado Autá, či Mimoňov, určite vyberajte práve tieto rozprávkové motívy.

Výber detských obliečok je veľký. Treba len nájsť obľúbené rozprávkové postavičky vašich detí.

Detské závesy

Najmä teraz v lete, kedy je slnko nepríjemné a preniká aj cez žalúzie, oceníte závesy. V detskej izbe tak zabezpečíte príjemný vzduch a detské motívy na krásnych detských závesoch rozžiaria očká vašich potomkov. Detské izby majú byť plné detských motívov. Nudné farby použite skôr v iných priestoroch. Tu by mali prevládať rozprávkové detské motívy!

Látkové koše na hračky

Žiadneho rodiča nebaví, keď musí niekoľkokrát denne upratovať po svojich potomkoch hračky. Samozrejme, je dôležité učiť dieťa upratať si hračky potom, čo sa dohrajú, no nie vždy to bude podľa predstáv rodiča. Aby sa dieťa naučilo upratovať si hračky už od útleho veku, odporúčame vám zakúpiť alebo si ušiť vzorované látkové koše na hračky. Vytvoria úložný priestor na rôzne hračky a ľahko sa prenášajú.

Nástenky a tabule na písacím stolíkom

Ak máte školopovinné dieťa, odporúčame vám umiestniť nad písací stolík nástenku alebo tabuľu. V detských izbách, ale aj v obývačkách, či kuchyniach sa osvedčili popisovateľné magnetické fólie. Ak sa vám zapáčili, kľudne ich umiestnite aj do detskej izby. Deti si môžu kresliť na stenu, bez toho, aby ničili omietku.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.