Prednosť dáva slaboch!

Vnímate život z daného uhla pohľadu? Alebo si vravievate: oko za oko, zub za zub...!? Hľadajte sa v "desatoro slovenského hulváta ciest"...

Slovenský hulvát vie:

1. ...že automobil vyššej triedy má vždy prednosť pred automobilom nižšej triedy. Ak ide o autá jednej cenovej kategórie, prednosť má väčšia drzosť.

2. ...že veľké auto je na to, aby pri parkovaní na chodníku bránilo výhľadu do križovatky; pri parkovaní na vyhradenej ploche musí svoju reprezentatívnosť zdôrazniť zabraním dvoch parkovacích miest. V prípade malého auta - kvôli zachovaniu dôstojnosti - platí to samé.

3. ...že "zipsové" zaraďovanie pri prekážke je dobré iba pre neschopných idiotov, ktorí sa nevedia presadiť.

4. ...že ľavý jazdný pruh je tu pre každého a slabšie auto nie je dôvod na jeho nepoužívanie; brilantné je, synchronizovať jazdu s automobilom v pravom jazdnom pruhu.

5. ...že jazdiť v meste rýchlosťou nižšou ako "osemdesiatka" je absurdné a nepredbiehať "v trojke" všade tam, kde to priestor ako-tak umožňuje, je úbohá zbabelosť.

6. ...že všetky svetelné, zvislé i pozemné dopravné značenia sú len testom odvahy.

7. ...že pri odbočovaní vľavo treba počkať, kým sa protiidúce auto čo najviac priblíži, aby si aj jeho vodič mohol vychutnať bravúrne točenie volantom a piskot pneumatík.

8. ...že na diaľnici je povinnosťou nalepiť sa v ľavom jazdnom pruhu na blatník každého obiehajúceho auta, ktoré ide rýchlosťou pod 180 km/h, pričom treba zúrivo blikať a neuroticky trúbiť.

9. ...že svietenie je záležitosťou vlastného úsudku a nie počasia či nedemokratických pravidiel cestnej premávky.

10. ...že život je pohyb a kto nechápe zmysel "myšky", nech sa terigá hromadnou dopravou!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.