Vytlačiť túto stránku

„Dvorenie“ v premávke

Napísal femme 17. október 2023

Síce to nie je najideálnejšie miesto na koketovanie, ale aj zo štvorkolesového tátoša je možné flirtovať. Zvyčajne sú to práve muži, ktorí  dávajú svetu poznať svoje postavenie, bohatstvo a moc, voľbou osobného vozidla...

freepik_elegant_male_driver_23

Doba sa však mení, a mnohé z nás dobehli mužov aj v tomto prezentovaní a „dvorení“. Ak to berieme z tohto pohľadu, pre obidve pohlavia je auto sexy symbolom. Väčšina žien a mužov vníma automobil ako znak spoločenského postavenia. Dôležitú úlohu pri výbere zohráva dizajn, farba, výnimočnosť typu,  značka, cena a sila motora.

V dopravnej premávke síce mnoho milostných vzťahov nevzniká, ale objavuje sa tam možnosť príjemného koketovania a prezentácie erotickej reči tela. Úsmevy, mrkanie, hra s obočím, prehrabávanie vo vlasoch vás zaiste nezradia! 

Koketéria za volantom

Pre flirtovanie sú stvorené kabriolety. Voľný priestor vytvára ilúziu bezprostredného kontaktu, väčšej prirodzenosti a dostupnosti. Ak už stojíte v dopravnej zápche v klasickom aute či kabriolete, na pomyselnom „semafóre“ máte zelenú k flirtovaniu. Stačí sa pozrieť do spätného zrkadielka a ak je tam ten „správny objekt“ a pohľad, ktorý vás zaujme, čakanie v preplnenej premávke vám rýchlejšie ubehne... 

Čo o nás hovorí spôsob jazdy

Spôsob šoférovania je aj naším zrkadlom v sexuálnom správaní... Z psychologického hľadiska totiž predstavuje symbolické vyjadrenie toho, ako sa správate v najintímnejších situáciách. Ste záludná alebo skôr predvídateľná? Máte sklon k agresivite, ste sebavedomá, uvoľnená, nervózna alebo sebecká? Prechádzate semafor na červenú? Žiaľ,  je to tak. Tento šoférsky neduh rovnako platí pre ženy aj mužov.

Nezabúdajme však, že predsa sa len v niečom výrazne líšime! Snáď všetci muži radi preceňujú svoje šoférske schopnosti. A najhoršími, najbezohľadnejšími a najhlúpejšími vodičmi bývajú poväčšine „mladí muži“, ktorí si rýchlou a nebezpečnou jazdou zvyšujú potenciu. Ani netušia, ako veľmi veľa tým vyjadrujú o svojej sexuálnej schopnosti..., tvrdia psychológovia.

Zdroj foo: Freepik