Čo robiť vo voľnom čase? Vysadnite na motorku

Aj keď sú motorky stále vnímané ako chlapská záležitosť, na nejednom stretnutí motorkárov nebudete mať problém natrafiť aj na ženy, ktoré tam však nie sú len ako doprovody, ale ako hrdé majiteľky svojich dvojkolesových tátošov.

shutterstock_motorkarka21

Ak sa takouto majiteľkou chystáte stať aj vy, nezabúdajte, že len samotná motorka nestačí.

Bez prilby na jazdu ani nemyslite

Úplnou samozrejmosťou je nosenie prilby počas jazdy. Kvalitná prilba ochráni vašu hlavu a nemyslite si, že nemôže vyzerať štýlovo. Bezpečnosť a štýl sa spájajú do dokonalosti v prilbách HJC.

Zaobstaranie si tejto základnej výbavy pre jazdu na motorku v podobe prilby však nemusí byť všetko. Áno, stále budete pútať pri jazde pozornosť už len z toho dôvodu, že ste žena motorkárka, ale prečo tak aj nevyzerať? Motorkárske tetovania si nechajte na neskôr, teraz hovoríme o oblečení.

Vyzerajte na motorke skutočne sexy

Štýlové moto oblečenie nemá za úlohu len ukázať, že na motorku skutočne patríte. Zároveň zvyšuje komfort jazdy na motorke a podobne ako prilba, pomáha aj k vašej bezpečnosti. Čím však pri výbere oblečenia na motorku začať?

No predsa nohavicami. Veď čo by ste to boli za motorkárku bez sexy obtiahnutých kožených nohavíc, pri ktorých chlapi nebudú vedieť, či skôr obdivovať vašu motorku, alebo vaše pozadie. A ak k nim zladíte ešte bundu, vtedy už budete zaručene pútať viac pozornosti ako vaša motorka.

Nezabudnite ani na topánky určené pre jazdu na motorke. Ideálne také, ktoré vás nebudú obmedzovať pri bežnom chodení, ale zároveň zabránia krúteniu vašich členkov ak by došlo k nehode.

A na záver sme si nechali zdanlivý detail, ktorý však môže výrazným spôsobom ovplyvniť vašu jazdu na motorke. Áno, ide o rukavice. Tie okrem ochrany vašich rúk totižto zaisťujú bezpečné uchopenie riadidiel a ovládanie motorky v akýchkoľvek podmienkach. 

Zdroj obrázka: Autor: FXQuadro / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.