Súťaž o novú knihu s detektívom Strikeom

Bestsellerová séria s detektívom Strikeom v hlavnej úlohe bola preložená už do 40 svetových jazykov a obsadila predné priečky rebríčkov bestsellerov. Zatiaľ posledný tretí prípad V službách zla je kritikmi hodnotený najlepšie. Rozhodne sa máme na čo tešiť.

V novej knihe Roberta Galbraitha alias J. K. Rowlingovej sa v smrteľnom nebezpečí ocitá sám Cormoran Strike a čitatelia môžu s napätím očakávať nielen diabolsky rafinovanú zápletku plnú nečakaných zvratov, ale tiež pútavý príbeh o vzťahu muža a ženy na križovatke ich osobných i profesijných životov. Zaujímavý je tiež meniaci sa uhol pohľadu na dej – páchateľova perspektíva je prekladaná kapitolami z pohľadu rozprávača. Tomu všetkému dominujú verše z piesní americkej hardrockovej skupiny Öyster Cult, ktoré brilantne podčiarkujú tušenie zlého.

Predstavte si, že dostanete balíček s useknutou nohou... Odvážnu Robin, asistentku súkromného detektíva Cormorana Strikea, vydesí záhadný balík k smrti. Jej šéfa len tak niečo nerozhodí, ale tentokrát mu je jasné, že ide o výstrahu a vrah ho dobre pozná. Z minulosti mu napadnú štyri osoby, ktoré by mohli byť vinníkmi. Ak chce prežiť, musí sa pustiť do vyšetrovania a ponoriť sa do zvrátených a temných svetov podozrivých. Vzápätí dochádza k ďalším zločinom a Strikeovi s Robin začne rýchlo dochádzať čas...

Detektívny román V službách zla s obľúbeným vyšetrovateľom Cormoranom Strikeom v hlavnej úlohe vydáva vydavateľstvo Plus 2. mája v Českej republike aj na Slovensku.

Zdroj: Albatrosmedia, vydavateľstvo Plus

Milé naše čitateľky a čitatelia!

Zdieľajte súťaž a vyhrajte 3 najnovšie diely detektívneho románu V službách zla!
Na vaše odpovede čakáme do 7. mája 2016.

Otázka: Napíšte nám, ako sa volajú dva predchádzajúce diely s detektívom Cormoranom Strikeom?

Pozri: Cormoran Strike sa vracia už 2. mája
 

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.