Vytlačiť túto stránku

Čo sa bude nosiť v ďalšom roku?

Napísal KČ 14. december 2020

Viete, čo sa bude nosiť v nadchádzajúcom roku? Pripravili sme pre vás tie najzásadnejšie módne trendy, bez ktorých sa váš šatník budúcu sezónu nezaobíde.

shutterstock_141220

Tenisky sa hodia ku všetkému

Dámske tenisky Nike módnym trendom v budúcom roku budú svedčať. A tento rok ich smelo kombinujte s čímkoľvek. Nech už vyrazíte v šatách, plisovanej sukni alebo rifliach, s bielymi „sneakers“ nešliapnete vedľa. V zbierke by vám nemal chýbať aspoň jeden pár tenisiek v nevšednom prevedení. Razom pozdvihnú aj ten najjednoduchší outfit o triedu vyššie.

Horúčka sobotnej noci

Na košeliach, kabátoch aj sakách budú budúci rok neprehliadnuteľné goliere v kontrastných farbách. Čím väčší golier bude, tým bude štýlovejší. Dizajnéri sa tentokrát inšpirovali v divokých 70. rokoch, kedy pestrofarebné disko ovládalo hudobnú aj módnu scénu. Tešte sa na dlhé noci vo vírivých farbách diska.

Zaháčkujte sa

Háčkované šaty v sebe majú poriadnu dávku retra a zvodnosti. Stačí ale pár zle zvolených kúskov a môže to vyzerať , že ste si požičali oblečenie od babky. Stavte na prírodné alebo pastelové farby, slamenú kabelku a bohémske doplnky.

Ukážte ramená

Sako so zvýraznenými ramenami, módny trend z 80. rokov, slávi návrat. Vypchávky, nazberané rukávy a všetko, čo zvýrazňuje ramená a vytvaruje vám siluetu X bude trendy. Či to doplníte úzkymi alebo širokými nohavicami, necháva módny diktát na vás .dôležité je, aby vynikol úzky pás.

Divoké vzory z minulosti

Módne trendy sa opakujú a nie inak tomu bude aj v nadchádzajúcej sezóne. Pripravte sa na „sedemdesiatkové“ vzory, ktoré sa vracajú v plnej paráde. V šatníku by vám nemal chýbať aspoň jeden kúsok v retro štýle. Stavte sa neprehliadnuteľné motívy a kombinácie farieb ako sú hnedá, oranžová alebo okrová či modrá.

Crop topy

Budúca sezóna bude znova patriť odvážnym a sebavedomým ženám, ktoré sa neboja ísť s kožou na trh. Módny návrhári razantne skrátili zvršky a vznikli tzv. crop topy. Perfektne sa hodia na bežné nosenie aj na večierok, na ktorom chcete zapôsobiť. Zvodne a elegantne zároveň vyzerá v kombinácii so sukňou do pása alebo pod sakom.

Všetky odtiene neónu

Fosforeskujúca zelená, ružová, oranžová alebo žltá sa spolu možno kombinovať nedajú. Jedno ale majú tieto výstredné farby spoločné – s davom v nich rozhodne nesplyniete. Módne žiarivé odtiene skvelo vyzerajú s nestarnúcou bielou a čiernou. Najviac vám budú svedčať po návrate z dovolenky v kombinácii s opálenou pokožkou.

Zdroj obrázku: Africa Studio / Shutterstock.com