Vytlačiť túto stránku

Pohodlné pánske oblečenie vhodné na sychravú jeseň

Napísal KČ 10. október 2020

Začiatok jesene sa niesol v znamení teplého počasia. S príchodom októbra sa ale počasie pokazilo a prišla k nám tá práva jeseň- sychravá jeseň. Hmlisté rána, nízke teploty, silný vietor a dážď – toto je typické práve pre sychravú jeseň.

shutterstock_fashion_man

S krátkymi sukňami, kraťasmi a plavkami sa na istý čas musíme rozlúčiť. Musíme však zo šatníkov vyťahovať jesenné oblečenie. Nielen ženy, ale aj muži si musia vyťahovať zo šatníkov jesenné oblečenie. Aké pánske oblečenie je ale vhodné na sychravú jeseň?

Pánske prechodné bundy

Keď vonku fúka vietor a do toho sa spustí dážď, vtedy potrebujeme vetruvzdornú a vodeodolnú vrchnú vrstvu, ktorá nás ochráni pred nepriaznivým jesenným sychravým počasím. Verným spoločníkom mnohých mužov v tomto počasí sú práve pánske prechodné bundy.  Tieto bundy by mali mať zapínanie až pod krk, zvýšený límec, kapucňu, ale aj vrecká.

Odporúčame uprednostňovať farebne neutrálne farby. Ak ale chcete farebnejšie prechodné bundy, vyberajte červené (bordové), či tmavomodré. Vyberte si nadčasové pánske bundy, ktoré sa ľahko kombinujú a majú taký strih, ktorý sa hodí k vašej postave.

Pánske prechodné bundy môžete nosiť aj k pánskym košeliam, ale aj k pánskym tričkám s pánskymi mikinami.

Pánske mikiny 

Medzi pohodlné pánske oblečenie vhodné na sychravú jeseň radíme aj pánske mikiny. Odporúčame nosenie najmä pánskych mikín so zapínaním na zips. Sú omnoho praktickejšie ako mikiny s prevliekaním cez hlavu. Farebne neutrálne mikiny môžete skombinovať s farebnými tričkami, či už s krátkymi, alebo dlhými rukávmi. Počas sychravej jesene oceníte hrubšie pánske mikiny, ktoré sú z vnútornej strany zateplené a poskytnú vám pohodlie aj počas chladnejších veternejších jesenných dní.

Pánske mikiny môžete kombinovať s obľúbenými džínsami a s pánskymi prechodnými bundami. Môžete ich ale kombinovať aj s modernými pánskymi teplákmi a prechodnou vestou.

Zdroj obrázka: Autor: Christina Henningstad  / Shutterstock.com