Plavky pre skutočné ženy sú už v predaji - je fajn byť šik!

Budúcnosť letných dovoleniek pri mori či v aquaparku je stále neistá, ale skutočná žena chce byť ženská aj doma na záhrade či pri bazéne. Ak hľadáte modely plaviek, ktoré vám sformujú zvodný dekolt, zdvihnú prsia do ideálnej výšky alebo decentne schovajú problematické partie, máme pre vás inšpiráciu.

Alebo si chcete nakombinovať plavkovú podprsenku a nohavičky sama podľa svojej postavy? Nie je nič jednoduchšie. Šik v plavkách môže byť každá žena, stačí si len zvoliť ten správy typ a strih plaviek, ktorý zvýrazní prednosti a skryje prípadné nedostatky. Navyše už dávno neplatí, že obdarenejšie ženy by mali nosiť len jednodielne plavky. Ak si nájdete značku, ktorá pozná ženy a ich potreby, vyhrali ste.

Práve preto sú plavky Triola také obľúbené – Triola prináša veľkosti od B až po K s obvodmi od 70 do 105. Ani skryť väčšie bruško nemusí byť problém, stačí len siahnuť po spodnom diele s ľubovoľne nastaviteľným pásom. Nakombinujte si plavkovú podprsenku a nohavičky podľa svojho vkusu - plavky Triola to všetko zvládnu!

Triola prináša rôzne druhy strihov plavkových podprseniek. Či už sú to bezšvové hladké košíčky, ktoré sa dokonale prispôsobia vašim krivkám, alebo nový strih plavkovej podprsenky so zníženým stredom vytvorený pre hlboké výstrihy. Ideálnou voľbou pre menšie a stredné veľkosti je ďalší, špeciálny strih plavkovej podprsenky, ktorej košíček sa skladá z troch dielov vďaka tzv. T-švu. Všetky strihy však vaše poprsie zdvihnú do požadovanej výšky, zafixujú poprsie v strede a dokonale ho doformujú. Ramienka sa nezarezávajú, ale zaistia pocit pohodlia po celý deň nosenia. Na letnú sezónu proste perfektné!

Ku každému modelu podprsenky (tenko vystuženému, hladkému, formovaciemu, nevystuženému, bandeau) máte na výber dvoje až troje nohavičky rôzneho strihu – klasické, bokové, pásové či variabilné s nastaviteľnou výškou. Záleží len na vašej predstave, pretože v e-shope Triola si plavky vyberie každá žena – pre dokonalé letné opálenie!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.