Vytlačiť túto stránku

Zvládnite letné horúčavy v týchto dámskych letných outfitoch

Napísal KČ 13. jún 2019

Začal sa nám prvý mesiac jún a viaceré ženy už hojne navštevujú obľúbené módne značky, aby si ulovili tie najmodernejšie letné dámske kúsky. Ak plánujete oživiť svoj letný šatník novými kúskami, odporúčame vám kúpu tohto oblečenia a zároveň vám poradíme, ako ich kombinovať, aby ste v nich zvládli aj tie najhorúcejšie letné dni.

pr 130619

Dámske overaly 

Štýlové, elegantné a pohodlné – aj také sú dámske overaly. V prípade dámskych overalov stavte skôr na vzory, ktoré keď doplníte štýlovými jednoduchými dámskymi lodičkami, máte dokonalý outfit na letné pracovné stretnutie, či dokonca rodinnú oslavu. Odporúčame vyberať vzdušné dámsky overaly, ktoré sú z príjemných chladivých a hlavne nekúsavých materiálov. V lete oceníte ľahké a vzdušné látky, medzi ktoré patrí ľan, modal a samozrejme kvalitná 100 % bavlna.

Štýlové dámske overaly sa vám hodia aj k teniskám. Odporúčame ale vyberať overaly z kvalitnej teplákoviny.

Dámske blúzky a jednoduché legíny 

Skvelou kombináciou na leto sú trojštvrťové čierne legíny a farebné dámske blúzky. Odporúčame nosiť voľnejšie dámske blúzky z príjemného materiálu a tenké jednoduché čierne legíny. K takémuto oufitu odporúčame zladiť dámske sandále, šľapky (dreváky), ale najviac vám odporúčame dámske mokasíny, espadrily.

Dámske blúzky môžete nahrádzať bavlnenými tielkami so zaväzovaním.

Boyfriend šaty a košeľové šaty 

Letné horúčavy zvládnete hlavne v šatách. Odporúčame predovšetkým pásikavé košeľové šaty, ktoré keď skombinujete s výrazným náhrdelníkom a kvalitnými šľapkami, viac nebudete potrebovať. Ak preferujete ležérny štýl, odporúčame skôr boyfriend šaty, ktoré môžu nosiť ženy rôzneho veku. Kombinujú sa s látkovými značkovými teniskami.

Takéto outfity perfektne zúžitkujete na spoznávacích výletoch v dovolenkových destináciách. Aby ste ale zvládli letné horúčavy bez ujmy, dolaďte k týmto outfitom klobúk a slnečné okuliare.