Módne faux pas

Nie sú to len biele ponožky v pánskych sandáloch, či priznané priesvitné ramienka na podprsenke. Na uliciach vidíme veľa módnych prešľapov a veľakrát ide len o maličkosti, ktoré dokážu pokaziť celý vzhľad. Prinášame tie „najkrikľavejšie“,  aby sme sa im vedeli vyvarovať.

aquisti milano

Poznáte svoju veľkosť?

Noste  vždy správnu veľkosť. Dvojnásobne to platí pri spodnej bielizni - podprsenky. Výber spodnej bielizne naslepo sa málokedy vypláca, strácame ním čas a peniaze. Kupovanie bielizne je chúlostivá vec. Treba si nájsť na to čas a netreba sa báť nechať si poradiť od špeciálne školeného personálu. Vybrať skutočne správnu veľkosť - tu nestačí, že nejak drží na tele a dobre vyzerá. Premerať veľkosť je dôležité každých 6-12 mesiacov. Vplyv na veľkosť má puberta, tehotenstvo, kojenie, menopauza, zmena váhy, antikoncepcia a rôzne lieky...

Podprsenku máme na svojom tele celý deň, a preto nie je jedno aké materiály sú použité a ako bola farbená. Na šport si vyberáme športovú podprsenku, ktorá je na zvýšený výkon navrhnutá a nechodíme cvičiť v tej, ktorú nosíme celý deň v práci. Vkusné čipkové, ozdobné a  jednofarebné podprsenky môžu byť priznané pod odevom, pod transparentné topy zvolíme neutrálnu telovú farbu podprsenky, alebo rovnakú farbu vrchného dielu. Pod bielou košeľou sa nosia biele alebo telové podprsenky. Za prešľap sa považujú vykúkajúce ramienka podprsenky, vrátane plastových.

Väčšie aj menšie veľkostné číslo vždy pokazí celkový outfit. Ženy, ktoré nespĺňajú kritéria modeliek sú vo väčšine, a ak patríte k veľkosti L a XL, neskrývajte sa za neforemné odevy. Nehanbite sa ukázať krivky, vsaďte na šaty s výstrihom do V a výrazným pásom, osvedčené sú zavinovacie šatyči nohavice s vysokým pásom.

Vyvarujte sa nevkusu

Aby ste nepôsobili lacno, nenoste vysoké podpätky s krátkou sukňou v kombinácii s topom bez rukávom, alebo blúzkou s veľkým výstrihom. Napriek dobrej postave, po 40-tke by ste sa mali vyvarovať noseniu minisukní.  Ak sa neviete vzdať kratších sukní, napriek módnym trendom, zvoľte obuv na nízkom podpätku – baleríny, mokasíny alebo tenisky. 

Menej je viac
Doplnky dotvárajú celkový vzhľad, keď to preženieme mohutnými náhrdelníkmi s množstvom náramkov, budeme pôsobiť ako z cirkusu. Doplnky sú tá pomyselná čerešnička na torte. Na výber máme náušnice, náramky, čelenky vo vlasoch, prstienky a brošne. Vyberte si z nich maximálne dva doplnky, ktoré sa k sebe hodia.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.