Vytlačiť túto stránku

Potešte svoju ženu klenotom

Napísal KČ 24. február 2016
Keď muž miluje ženu, je preňho hotovou radosťou, keď ju môže potešiť. Milým slovom, dobrou správou, alebo darčekom.


Páni, z krajiny unikátnych šperkov sme pre vás vybrali zopár typov, vďaka ktorým bude vaša polovička namäkko.

Srdce ženy si najskôr musíte získať a potom sa oň starať. Prvotriednymi šperkárskymi výtvormi klenotníctva Hematit zaručene očaríte svoju milovanú. 

Náušnice

Hovorí sa, že tvár je odrazom našej duše. Tvár ženy zdobí nie len vrodená inteligencia a krása, ale tou správnou okrasou môžu byť aj elegantné strieborné náušnice. Ak chcete zvýrazniť jej jemnosť a ladnosť, preferujte napríklad strieborné náušnice s kryštálmi Swarovski. Zabodujte náušnicami prvotriednej kvality, darovanými z lásky.

Náramky

Ozdobte ruku svojej šarmantnej ženy štýlovým náramkom. Preukážete jej tak, že puto lásky medzi vami dvoma jej naozaj silné. Ani veľký výber štýlov a farieb nie je na škodu, veď existuje toľko príležitosti a outfitov, ku ktorým sa náramok od vás môže hodiť!

Prívesky

Niekedy potešíte aj málom, drobnosťou, ktorá rozžiari oči vašej drahej polovičky. Skvelým doplnkom a zároveň darčekom môže byť drobný prívesok na jej obľúbenú retiazku. Originálny prívesok zavesený trebárs na koženej šnúrke dodá žene príjemný výraz a sviežosť voňavých lesov a lúk. Vyberajte aj podľa povahy kameňov, napríklad prívesok z krištáľu dobíja pozitívnou energiou.

Obrúčky

Čo môže byť pre partnerov viac, ako vzájomná oddanosť? Keď si žena nájde vyvoleného, s ktorým chce prežiť celý život, stáť pri ňom v dobrom aj zlom, nečaká na nič iné, ako na otázku: „Vezmeš si ma?“ Pretože odpoveď už vie popredu...Svadobný obrad je naozaj magickou chvíľou, na ktorej sa nešetrí. Premietnite dokonalosť a zmyselnosť vášho žitia do čarovných svadobných obrúčok. Budú vám navždy pripomínať vzácne chvíle a vaše najlepšie rozhodnutie v živote.