Vytlačiť túto stránku

Nájdite zmysel módy a štýlu

Napísal KK 12. január 2014

Nemusíte mať tie najdrahšie kúsky v šatníku, nemusíte mať ani perfektnú postavu, môžete však v sebe objaviť štýl a svoju osobnosť. 


Stačí nahodiť ráno svoj úsmev a zo šatníka povyberať a nakombinovať jednotlivé kúsky, ktoré z vás spravia raz biznis manažérku, inokedy nežné dievča, noblesnú dámu alebo zaneprázdnenú matku na plný úväzok. Ak poznáte projekt Lubitsa Styling s výberom outfitu už nebudete mať problém.

Kto je Lubitsa Styling?

Projekt Lubitsa Styling vznikol za účelom udomácnenia profesionálnych stylistických služieb na Slovensku. Cieľom činnosti spoločnosti je priniesť pokrokové zmýšľanie v otázke štýlu a módneho stylingu na rôznych poliach pôsobenia. Napokon, móda a štýl sú nielen súčasťou veľkého sveta fashion magazínov, ale aj bežného života každého z nás. A práve preto si Lubitsa Styling dáva za cieľ znovuzrodiť na Slovensku cit pre štýl, krásu a bontón.

Čo vám vie ponúknuť?

Ponuka služieb sa pohybuje v dvoch rovinách. A to v podobe služby Fashion CoachPersonal stylist a shopper. Služby Fashion Coach sú orientované na firmy a organizácie, ktoré potrebujú edukáciu pre svojich zamestnancov. Na druhej strane služba Personal stylist a shopper sa zameriava práve na Vás ako na individuálneho klienta. Prostredníctvom workshopov a prednášok pôsobí Lubitsa Styling na všetkých, čo chcú, alebo potrebujú nájsť zmysel módy a štýlu.

Lubitsa Styling vychádza z troch základných myšlienok:

*Móda je druh neverbálnej komunikácie.

*Štýl nie sú peniaze a peniaze nie sú štýl.

*Telo nie je nikdy chybné, chybný je pohľad naň a s tým súvisiaci výber oblečenia.

Kto za tým všetkým je?

Zakladateľka Lubitsa Styling, Mgr. Ľubica Jakušová, absolvovala po lingvistických štúdiách na Slovensku, v Čechách, Španielsku a Taliansku kurz módneho stylingu v Prahe. Práve vďaka životu v zahraničí začala vnímať módu ako spôsob komunikácie a odlíšenia sa v rámci spoločnosti. Po návrate na Slovensko začala spolupracovať s nezávislými fotografmi a participovala na rôznych pilotných projektoch, ktoré potrebovali profesionálne stylistické služby. Za účelom publikovania svojich redakčných príspevkov vytvorila blog a začala poskytovať osobné stylistické služby a služby osobného shoppera. V súčasnosti neprestajne spolupracuje a komunikuje so stylistami a asociáciami na Slovensku a v zahraničí. Viac na www.lubitsastyling.com