Zemiaky sú ako každodenný chleba, nemožno sa nimi prejesť. Navyše sa dajú konzumovať nielen ako príloha, ale aj ako hlavné jedlo... záleží len na fantázii...
Chcete pripraviť pre rodinu či priateľov malé občerstvenie, ktoré má byť zároveň príjemným prekvapením? Použite exotické ovocie...
...je francúzske slovo, ktoré v preklade znamená roztopiť, femme vám priblíži tajomstvo správnej prípravy fondue a chutné recepty k tomu.
...patria medzi obľúbené vianočné cukrovinky, femme vám pripravila recepty s klasickou receptúrou, ale aj s príchuťami, ktoré ich úplne zmenia.
V období, keď ortuť teplomera vystupuje denne na vyššie priečky ani náš organizmus nevyžaduje veľmi sýte jedlá, skúste sa inšpirovať takýmito receptami od femme.
Polievka je jedlo, ktoré v zime príjemne zahreje, v lete osvieži, dáva pocit domáckej pohody, a môže tiež zasýtiť ako hlavné jedlo.
Šaláty síce na dlhú dobu nezasýtia, ale tiež organizmus nezaťažia a dodajú mu vitamíny a vlákninu. Navyše, ich príprava je rýchla a ľahká.
Ponúkame vám chutné „malé“ recepty na jednoduché, rýchle a lacné jedlo. Placky môžete podávať samostatne so šalátom prípadne aj mäsom.
...je tu a femme vám ponúka niekoľko netradičných zaváracích receptov. Dostatok zaváracieho nadšenia a následne dobrú chuť!
... patria neodmysliteľne k zime, ich sladkasto kyslá vôňa nás nabíja energiou a samotné plody sú bohaté na vitamín C, ktorý v tomto období potrebujeme.
Malé predjedlo nazývané chuťovka môže byť "predvojom" veľkej formálnej večere alebo tiež drobnosťou na zahryznutie pri posedení s vínom a pod.
V Taliansku často pripravujú cestoviny aj s rôznymi druhmi rýb, napríklad pre Sicíliu sú najpoužívanejšie sardinky a tuniak.
Sladká bodka za koncom roka je asi najlepšie čo môžete urobiť. Skúste si s nami pripraviť niekoľko jednoduchých dezertov na sviatočný stôl.