Horúce karpatské inšpirácie

Dajte stretnutiam s priateľmi či rodinou ten správny punc. Prekvapte ich niečím novým, originálnym a chutným. Inšpirujte sa horúcimi receptami s Karpatské KB škorica a klinček, ktoré podčiarknu výnimočnosť sviatočných chvíľ . 

Karpatský Punč

Karpatský Punč je hrejivý nápoj s jemne citrusovou, sviežou chuťou, kde na pozadí pocítite korenisté tóny klinčeka a vanilky.

mn citron

Ingrediencie:

5 cl Karpatské KB škorica a klinček

2 cl Pomarančová šťava

2 cl Vanilkový sirup

1 cl Citrónová šťava 

Horúca voda

Postup: Karpatské KB škoricaa klinček, ovocné šťavy a sirup nalejeme do šálky. Šálku dolejeme horúcou vodou, ktorá je vychladená na teplotu vhodnú na pitie. Dozdobíme plátkami pomaranča a citrónu. Na zdobenie môžeme použiť aj kus škorice, mätu, pomarančovú kôru alebo vetvičku rozmarínu. 

KB Tea 

KB Tea má príjemnú, nasladlú chuť, plnú korenistých tónov čerstvo napečeného perníka s jemnou horkosťou čaju na konci.

mn jablko

Ingrediencie:

4 cl Karpatské KB škorica a klinček

2 cl Perníkový sirup

Jablkové plátky, škorica

Čierny čaj 

Postup: Karpatské KB škorica a klinček, sirup, koreniny a ovocie pridáme do servírovacieho skla a zalejeme pripraveným čiernym čajom, ktorý je vychladený na teplotu vhodnú na pitie.

Karpatský teplý zázvor

Má  intenzívnu, sviežu, citrusovo-zázvorovú chuť s čarovným, klinčekovým pozadím.

mn zazvor

Ingrediencie:

4 cl Karpatské KB škorica a klinček

Zázvorové plátky

Klinčeky

Horúce zázvorové nealko pivo

Postup:  Brandy, zázvorové plátky a koreniny pridáme do servírovacieho skla a zalejeme nahriatym zázvorovým nealkoholickým pivom, ktoré je vychladená na teplotu vhodnú na pitie.

TIP: Na dekoráciu odporúčame použiť zázvor, škoricu a klinčeky.  Viac inšpirácií na horúce, ale i studené miešané drinky od profesionálneho barmana je dostupných na webovej stránke www.karpatskebrandy.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.