Tesco rozširuje ponuku výrobkov Finest, prémiová kvalita z celého sveta

Reťazec Tesco rozširuje ponuku vlastnej značky najvyššej kvality Finest. Pribudli do nej novinky ako napríklad Fair Trade kávy, čaj s Rainforest certifikáciou, pesto na taliansky spôsob či rôzne druhy prémiových džemov.

Slováci si tak môžu dopriať ešte viac obľúbených špecialít z celého sveta, ktoré zaujmú originálnou receptúrou. Tesco im navyše uľahčí nákupy, zákazníci po novom nájdu výrobky Finest v obchode na jednom mieste.

„Zákazníci Tesca si budú môcť  opäť dopriať produkty Finest, ktoré zaujmú originálnou receptúrou, spôsobom spracovania alebo pôvodom surovín. Do ponuky Finest aktuálne pridávame novinky z Talianska, Srí Lanky, Spojeného kráľovstva, Kolumbie, Sumatry aj ďalších krajín. Nakupujúcim zároveň uľahčíme nakupovanie a zlepšíme nákupný zážitok, keďže produkty Finest nájdu po novom v predajniach ešte ľahšie, a to spolu na jednom mieste, v centrálnej uličke obchodu. Pripravili sme si aj novinku navyše: tieto obľúbené produkty našej privátnej značky ponúkneme odteraz vo všetkých našich 64 hypermarketoch na Slovensku,“ prezrádza Eva Šimečková, manažérka vlastnej značky Tesca pre strednú Európu.

Špeciality Tesco Finest obľubujú nielen gurmáni hľadajúci inšpirácie pre svoje kulinárske experimenty, ale aj zákazníci, ktorí si chcú vychutnať produkty prémiovej kvality s originálnymi receptúrami z celého sveta.

V rozšírenej ponuke Tesco Finest nájdete napríklad:

  • kávy z Kolumbie a Sumatry s certifikáciou Fair Trade, ktorá zaručuje, že výrobky spĺňajú najvyššie sociálne, ekonomické a environmentálne štandardy. Káva zo Sumatry je špecifická svojou intenzívnou arómou horkej čokolády z malých indonézskych fariem. Kolumbijská káva ponúka vďaka intenzívnemu praženiu výraznú orechovú chuť,
  • ručne pripravené lupienky zo zemiakov posypané morskou soľou, poliate jablčným octom či s príchuťou sladkých čili papričiek od britských odborníkov s niekoľkoročnými skúsenosťami s výrobou lupienkov. Zelenina sa starostlivo ručne smaží v malých dávkach, aby boli správne chrumkavé, a následne sa poctivo dochucujú,
  • pestá na taliansky spôsob so sušenými paradajkami alebo s čerstvou bazalkou, parmezánom, syrom Pecorino a píniovými orieškami. Zaujímavosťou je, že výroba pesta prebieha len v určitej sezóne, keď má ligúrska bazalka svoju najvýraznejšiu chuť,
  • zelený čaj s  mätou s Rainforest certifikáciou, ktorá pri výrobe produktov zaisťuje zachovanie biodiverzity a využívanie udržateľných postupov. Listy zeleného čaju sú zbierané na plantážach Srí Lanky, kde dostatok vlhkosti a zrážok vytvára ideálne podmienky na pestovanie čaju výnimočnej kvality. Balenie obsahuje až 30 % listov mäty piepornej a jednotlivé porcie sú vkladané do našich špeciálnych pyramídových vreciek z biologicky rozložiteľnej sieťoviny,
  • rôzne druhy prémiových džemov zo sliviek, malín, čiernych ríbezlí a marhúľ so zachovanými kúskami ovocia.

Tesco Finest dlhodobo ponúka sofistikované chute z celého sveta – ďalšími príkladmi sú rôzne druhy syrov, olivy z rozličných regiónov Grécka alebo čipsy s octovou príchuťou. Pre milovníkov kvalitných sladkostí prináša Tesco Finest delikatesy ako omáčku s príchuťou slaný karamel, čokolády vyrobené z kvalitných kakaových bôbov alebo zdravé müsli. Obľúbené sú aj vína od celosvetovo známych a generáciami overených výrobcov či javorový sirup. 

Slovenskí dodávatelia rastú s Tescom 

Tesco neustále rozvíja dlhodobé partnerstvá s mnohými slovenskými dodávateľmi aj pri produktoch vlastnej značky. Ich podnikanie sa tak prirodzenou cestou rozširuje do ďalších krajín, kde reťazec pôsobí.

„Slovenským dodávateľom vytvárame vďaka našej spolupráci priestor na ďalší rast ich podnikania a posilnenie zamestnanosti v regiónoch. Pri výrobe produktov vlastnej značky spolupracujeme s takmer stovkou slovenských spoločností. Veľmi sa tešíme na naše ďalšie plány, ktorých dôležitou súčasťou je vývoj úplne nových, zaujímavých výrobkov,“ dodáva Eva Šimečková, manažérka vlastnej značky Tesca pre strednú Európu.

Súčasťou sortimentu Tesco Finest sú aj slovenské výrobky. Zákazníci Tesca obľubujú napríklad päť rôznych druhov ovocia v čokoláde od slovenského dodávateľa Encinger, ktorý dodáva produkty aj do obchodov Tesco na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.