Vytlačiť túto stránku

Ako vyzerá najobľúbenejšia kuchyňa roku 2018 podľa FAVI.SK?

Napísal KČ 24. január 2019

O dokonalej kuchyni má každý inú predstavu, dôležité ale je aby ste sa v nej cítili dobre. Nechajte sa inšpirovať malou ochutnávkou tých najobľúbenejších produktov na FAVI.SK

favi 119

Kuchyňa, srdce domova

Či už v kuchyni pripravujete rýchlu večeru alebo delikátne crème brûlée na nedeľný obed, je potreba, aby vám kuchynská linka bola šitá na mieru a vy sa tak mohli sústrediť na varenie . Rohová kuchynská linka Prowansja v štýle modernej francúzskej Provance sadne každému interiéru a nesmrteľná kombinácia bielej, čiernych úchytiek a drevenej dosky vám bude robiť radosť celé roky. Podstatné ale je, že tu je dostatok úložných priestorov na všetky kuchynské nevyhnutnosti. Počínajúc presklenými skrinkami na taniere a končiac nenápadne vstavanou vinotékou.

favi 219

Dekorovaná dlažba Rako deco oslní nielen milovníkov patchworku, ale oživí aj každú kuchynskú linku v neutrálnej farbe. Je ľahko umývateľná a skvele s ňou kontrastuje aj obľúbená čierna kuchynská batéria. Elegantný dizajn, neobyčajná farba a praktické hrdlo v tvare "L" sa hodí skôr do moderných kuchýň. A vďaka povrchu z granitu môžete zabudnúť na nevzhľadné šmuhy a odtlačky prstov na batérii. 

favi 319

Servírujte štýlovo

Že z krásnych tanierov lepšie chutí, je známa vec. Povzneste preto stolovanie ešte o triedu vyššie a podávajte jedlo na originálnej porcelánovej súprave. Osemnásť dielna sada tanierov Banquet Onion sa vám bude hodiť ako na rodinné hostiny, tak i romantické večere vo dvojici. A tradičný cibuľový vzor v modro bielej kombinácii je klasikou, ktorá nikdy neomrzí. 

favi 419

Termo poháre Hot & Cool by nemali chýbať žiadnemu milovníkovi kávy. Vďaka dvojitej stene nápoj vydrží dlhšie teplý, vonkajšia vrstva pohára naopak zostane chladná a vy sa tak pri servírovaní nepopálite. A v neposlednom rade sa na túto dokonalú ručnú prácu krásne pozerá. 

favi 519

Vneste do svojej kuchyne kúsok prírody a dizajnu zároveň. Misa na ovocie z teakového dreva HSM collection Mara sa stane ozdobou každého jedálenského stola. Dobre vám poslúži nielen na ovocie, ale aj napríklad na servírovanie pečiva. Netradičné teakové drevo je vysoko odolné a s pribúdajúcimi rokmi tmavne. Tento kúsok vám tak doma rozhodne nezovšednie! 

favi 619

Ukladajte jedlo šikovne

Praktický a dekoratívny chlebník Landhaus vám pečivo uchová dlhšie čerstvé, nezaberie veľa miesta a navyše v kuchyni poteší. A že potrebujete mať v kuchyni všetko pekne usporiadané? Dózy s okienkom vám ušetrí čas pri hľadaní a vy sa tak môžete sústrediť na varenie. Ďalšou výhodou je, že jedným pohľadom do špajze zistíte, čo vám dochádza. Sú navyše vyrobené z nerezovej ocele a perfektne tak zachovajú chuť jedla.

favi 719

Aby ste sa mohli naplno sústrediť na varenie, je dôležité mať v kuchyni všetko po ruke. A u nožov to platí dvojnásobne. Plastový blok na nože Zeller sa zladí s každou kuchynskou linkou a všetky nože do neho padnú ako uliate. Varenie, dusenie, smaženie alebo restovanie - s bambusovou sadou varešiek Zeller vám to v kuchyni pôjde ako po masle. Navyše nepoškriabu povrch a sú ľahko umývateľné. 

favi 819

Vybavte sa praktickými pomocníkmi

Vychytávok, ktoré vám uľahčia prácu v kuchyni nie je nikdy dosť! Praktická miska na odpad Wenko sa stane kuchynským hrdinom pri každom väčšom varení. Pasuje do akejkoľvek zásuvky a vďaka stierke sa zbavíte smeti na linke doslova jedným ťahom. Podobných šikovných kúskov do kuchyne alebo aj celú radu nájdete na https://favi.sk/produkty/kategorie/pomocky-do-kuchyne. Tiež vás rozčuľuje večne mokrá hubka na riad v dreze? Dávkovačom Joei zabijete rovno dve muchy jednou ranou. Ľahko odmeriava saponát a schová sa do neho aj mokrá hubka na riad.