Vytlačiť túto stránku

Letné a Tropické pokušenie

Napísal TS 11. jún 2012

Čo tak osviežiť sa v lete s BON PARI novinkou? Značka BON PARI práve teraz prináša limitovanú edíciu určenú špeciálne pre horúce letné dni.



Tropické pokušenie ponúka chuť obľúbených kokteilov Mojito a Piňa Colada, Letné pokušenie zas chutí po neobvyklom domácom i exotickom ovocí. Rovnako ako všetky BON PARI aj letná limitovaná edícia je vyrobená tradičnou metódou a obsahuje len prírodné farbivá a rastlinné extrakty.


Horúce letné dni môžu byť niekedy náročné, preto je dobré občas sa zastaviť a trochu sa osviežiť. Práve pre takéto chvíle sa hodí maškrtenie s ovocnými cukríkmi BON PARI, ktoré osviežia nielen vaše ústa, ale aj myseľ. BON PARI Letné pokušenie prináša farby a príchute leta, ako sú mango, čierne ríbezle, limeta, mandarínka, čerešňa a malina; Tropické pokušenie ponúkne kombináciu ananásu s kokosom ako v kokteile Piňa Colada, zatiaľ čo pri spojení citróna a mäty sa nám vybaví pohár osviežujúceho Mojita. 

Cukríky BON PARI neobsahujú žiadne náhrady ani umelé farbivá –  vyrábajú sa len s použitím prírodných farbív, pri ich výrobe sú používané výhradne ovocné, zeleninové a rastlinné extrakty a koncentráty, ktoré si udržujú svoju špecifickú chuť a vôňu a zvyšujú tak podiel ovocia vo výrobku. BON PARI sú dostupné v mnohých variantoch – ako dropsy, želé a furé.  Okrem toho je väčšina cukríkov BON PARI bezlepková, a preto vhodná aj pre celiatikov.

 

Limitované edície Tropické a Letné pokušenie nájdete v obchodoch od apríla 2012 v 100 g baleniach za odporúčanú maloobchodnú cenu 0,69 EUR. Predaj je plánovaný do vypredania zásob.