Pery v zime

Pery sú spolu s očami dominantou ženskej tváre. Zima je však pre ne naozaj náročným obdobím. Chlad a ostrý vietor spôsobujú, že trpíme ich intenzívnym vysúšaním.

>> Móda >> Aktuálne >> Pery v zime

Tu je pár tipov, ktoré pomôžu zažiariť vašim perám aj v tom najmrazivejšom dni.

Ak ich teda chcete mať vláčne a krásne, nemali by ste zabúdať na balzam na pery s ochranným UV filtrom.Pred chladom chráňte pery mastnejším krémom. Na lyžovačku si nezabudnite pribaliť špeciálne ochranné tyčinky, ktoré zamedzia nadmernému vysychaniu pokožky a zároveň obsahujú aj ochranný UV faktor.
Ak pracujete v suchom prostredí, je ošetrenie pier rovnako dôležité ako na horách. Používajte rúže s hydratačným účinkom. Zamedzíte nimi praskaniu pier. V ktorejkoľvek drogérii, či kozmetike nájdete širokú ponuku balzamov a rúžov s ochranným faktorom. Chybu neurobíte ani vtedy, ak sa rozhodnete pre moderné lesky. V nepríjemnom počasí vám určite zdvihnú náladu ich ovocné, leto pripomínajúce vône.
Na pery nezabúdajte ani pri každodennom odličovaní. Neodstránený rúž a zvyšky mejkapu môžu totiž pokožku úst cez noc poriadne vysušiť a zdrsniť. Pery odličujte pomocou vatového tampónu pleťovým mliekom, a potom ústa ošetrite balzamom alebo špeciálnym hydratačným krémom

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.