Vytlačiť túto stránku

7 najlepších samoopaľovacích prípravkov podľa Testukvality

Napísal KČ 07. február 2018

Je pod mrakom a vám sa cnie za krásnym letným opálením? Nemusíte kvôli nemu cestovať na exotickú dovolenku. Stačí, ak použijete niektorý z rady skvelých samoopaľovacích prípravkov. 

test 16

Víťaza hodnotenia 7x najlepšie samoopaľovacie krémy nájdete na konci tohto zoznamu.

mlieko Clinique Self Sun

Značka Clinique prináša svoje výrobky na trh s kozmetikou už 50 rokov. Jedná sa o špičkové hypoalergénnu kozmetiku pre rôzne typy pleti. Prípravky nie sú parfumované a neobsahujú alergény, takže sú využiteľné aj pre alergikov a ľudí s citlivejšou pleťou.

sprej Bioderma Photoderm Autobrozant

Tento hydratačný spred obsahuje Aquagenium – komplex aktivujúci vyživovanie pleti a jej povrchovú hydratáciu. Pokožka po aplikácii (je veľmi jednoduchá) tohto spreja získava prirodzené opálenie. Zákazníci na ňom oceňujú príjemnú vôňu a rýchly nástup účinkov.

mlieko St. Moriz Self Tanning

Kozmetika pôvodom z Anglicka, kde zároveň patrí k najpoužívanejším prípravkom na samoopaľovanie. Konkrétne toto mlieko charakterizuje príjemná vôňa a rovnomerné opálenie bez zbytočných a nepríjemných škvŕn, pričom pokožka nestráca svoju hebkosť a hydratáciu. Výborný pomer ceny a kvality!

krém Eco by Sonya

Prírodný produkt zložený zo šťavy listov Aloe Vera, avokádového, makadamiového, ružového oleja, niekoľkých prírodných vonných látok a esenciálnych olejov. Krém je vhodný pre telo, tvár a všetky typy pletí. Pri nanášaní mení farbu na bielu, takže presne viete, ktoré miesta ste si natreli a ktoré nie.

krém Vita Liberata Fabulous

Značka Vita Liberata si od roku 2011 drží honor prvej úplne netoxickej značky v danom odvetví. Receptúra prípravku je založená na organických a prírodných ingredienciách, vďaka ktorým pokožka získava prirodzené opálenie trvajúce až 4krát dlhšie ako je bežné.

mlieko Xen-Tan Dark Lotion

Najpredávanejšie samoopaľovacie mlieko tejto značky patrí zároveň k najdrahším prípravkom z nášho zoznamu. Za kvalitu sa ale občas pripláca a zákazníci, ktorí mlieko Xen-Tan vyskúšali, toho neľutujú. Mlieko s prídavkom jojoby a Aloe skvele hydratuje, nerobí škvrny, je skrátka špičkou vo svojej kategórii.

mlieko Vichy Idéal Soleil Capital

Prípravok obsahuje ideálny pomer minerálnych látok a termálnej mineralizovanej vody z Vichy. Upokojuje, posilňuje, regeneruje a dodáva krásne prirodzené opálenie (žltej sa báť nemusíte). Nie nadarmo starí Rimania zasvätili prameň Vichy bohyni krásy. Podľa hodnotení na TestKvality.eu je mlieko Vichy jednotkou.