Vytlačiť túto stránku

Inšpirujte sa príbehom Lady Dermacol

Napísal TS 17. december 2017

Ak hľadáte knihu, ktorá vám spríjemní nielen dlhé zimné večery, odporúčame do vašej pozornosti biografiu Olgy Knoblochovej, prvej dámy československej kozmetiky, ktorá už pred mnohými rokmi rozlúštila tajomstvo krásy a nenechala si ho iba pre seba.

Spolu so svojou dcérou Isabellou Hančlovou ďalej propaguje a tvorí ženskú krásu, ktorá sa stala aj hlavnou hrdinkou ich najnovšej knihy Lady Dermacol. Čitateľom v nej predstavujú nielen osudový príbeh slávnej lady Dermacol, ale aj originálne kozmetické rady a návody, vďaka ktorým môže každý pozvať krásu do svojho vlastného života. Na knihe spolupracovala aj spisovateľka a publicistka Marie Formáčková, autorka a spoluautorka desiatok kníh, najmä životných príbehov známych osobností.

Olga Knoblochová ako profesionálna kozmetička učila ženy, že páčiť sa môže každý, stačí len vedieť, ako na to. Prešla svet krížom - krážom, zbierala skúsenosti a rozdávala svoje vlastné poznatky a zručnosti. Stala sa tiež spoluautorkou prevratného objavu v kozmetike, ktorým bol dokonale krycí Make-up Cover. Práve tento make-up sa stal prvým produktom dnešnej legendárnej českej kozmetiky Dermacol. Pani Olga stála nielen pri jeho zrode, ale pod záštitou tejto značky dokázala aj ďalšie zázraky a pokračuje v nich dodnes.

dermacol kniha

Kniha je dostupná v kníhkupectvách, v e-shope www.dermacol.sk a predajni Dermacol.