Vytlačiť túto stránku

Čaro online zoznamiek

Napísal femme 15. jún 2020

Mnohí ľudia vidia v online zoznamovaní rôzne nebezpečenstvá a nástrahy. Samozrejme je riskantné prezradzovať v podstate cudzej osobe informácie o sebe. Ak však zachováte isté pravidlá, určite príde na chuť online zoznamovaniu aj vy.

ohovaranie_0419

Na čo si dať pozor

Nikdy neprezrádzajte cudzej osobe  svoje osobné informácie. Na začiatok je bezpečné, ak prezradíte len svoje meno a mesto odkiaľ pochádzate. Nemôžete totižto vedieť, či na druhej strane nie je niekto, kto vaše osobné informácie nemá v pláne zneužiť, alebo vám poprípade ublížiť.

Ak sa chystáte na prvé stretnutie, navrhnite miesto radšej vy. Toto miesto by malo byť na verejnosti, kde je dostatok ľudí okolo vás. Môžete si so sebou vziať aj nejakú kamarátku, alebo kamaráta, ktorý na vás bude z dostatočnej vzdialenosti dohliadať.

Výhody online zoznamovania

V prípade, že sa budete riadiť zdravým rozumom a nebude osobe na druhej strane bezpodmienečne dôverovať, určite prídete na to, že v online priestore nájdete množstvo ľudí, ktorí stoja za rozhovor.

Online zoznamovanie je v posledných rokoch v kurze. Je to jednoduché, komunikovať môžete takmer stále a ušetríte množstvo času. Už po pár dňoch zistíte, či máte niečo spoločné, či vám druhá osoba vyhovuje vo svojich názoroch, alebo či vás na druhom niečo zaujalo. Ak ste prechatovali celú noc a tešíte sa na to, keď druhá osoba napíše, tak určite ste na správnej ceste.

Mnohým ľuďom sa ľahšie vyjadrujú svoje túžby, obavy a pocity, práve prostredníctvom písania. Rýchlejšie tak spoznáte osobu na druhej strane. Ľudia sa v online priestore neboja odmietnutia, alebo predsudkov. Väčšina ľudí má na zoznamke fotku, avšak každý sa dá odfotiť tak, aby bol ako filmová hviezda. Aplikácie na úpravu fotiek toho dokážu mnoho.

Keď už príde na stretnutie, určite nastanú obavy, či ten druhý poskytol naozaj svoju fotku, alebo či sa druhej osobe budete páčiť. Stavte na svoju prirodzenosť a na nič sa nehrajte, lebo by sa vám to mohlo vypomstiť. Väčšina ľudí má rado prirodzenosť.

Môže samozrejme nastať situácia, že si s druhou osobou nesadnete, alebo jednoducho nepreskočí iskra. Vtedy nezúfajte. Môžete ostať kamarátmi a hľadať naďalej svoju spriaznenú dušu. Na nájdenie pravej osoby nikdy nie je neskoro.