Vytlačiť túto stránku

5 tipov ako sa vyvarovať chýb pri hľadaní lásky

Napísal femme 08. apríl 2019

Už vás nebaví byť bez partnera či partnerky? Častými dôvodmi, prečo ste stále nenašli spriaznenú dušu, bývajú nesprávne mentálne rozhodnutia a chyby, ktoré vychádzajú z porovnávania predchádzajúcich prežitých vzťahov.

znak fem 1100x800

Tu je niekoľko tipov, ktoré vám napomôžu stretnúť  lásku

V prvom rade, ak ste unavení z toho, že všetky vzťahy, ktoré ste mali, boli neúspešné,  nezúfajte. Uvedomte si, že človek sa vždy učí z vlastných chýb, že aj keď sa jedna vec pokazí, neznamená to, že to tak bude vždy. Nižšie uvádzame niektoré chyby, ktoré možno robíte a ktoré vás vzďaľujú  od cieľa nájsť lásku!

Zanedbávate svoj život

Ste tak posadnutá hľadaním princa, ktorý vás očarí, že robíte všetko preto, aby ste ho očarila a v podstate svoju osobnosť potláčate. Pozrite sa  na seba s nadhľadom, skúste byť sebavedomejšia a uvidíte, že príde ten správny muž!

Uspokojíte sa prchavými zážitkami

Ak chcete nájsť lásku, pravdepodobne budete musieť povedať dosť náhodným dobrodružstvám, ktoré vás nikam nevedú, najmä ak vaša nádej zakaždým zhasne po prebudení. Dobrá rada: nezamieňajte si sex a vášeň so skutočným citom.

Príliš náročná

Ak niektoré ženy sa uspokoja aj s „omrvinkami“, iné robia chybu, že čakajú na dokonalého muža! Musíte vedieť, že taký neexistuje, pretože správny partner je ten, ktorý má tú správnu kombináciu charakteru, spôsoby a sexuálnu príťažlivosť. Takže nehľadajte princa na bielom koni!

Príliš emancipovaná

Zatiaľ čo závislosť je veľmi zlá vlastnosť, dokonca aj keď chcete robiť všetko sama a zdôrazňovať ostatným, že nepotrebujete nikoho, je chyba. Takýmto správaním sa môže stať, že odradíte potencionálneho partnera; pretože navonok vydávate signály, že nikoho nepotrebujete. Prijať ponúkanú pomoc, či prijať pozvanie na večer a dať si ju aj zaplatiť, neznamená, že strácate svoju autonómnosť, ale dávate mužovi šancu byť džentlmenom. 

Musí to byť on, kto urobí prvý krok

Kde je napísané, že muž musí vždy urobiť prvý krok? Ak sa nesnaží, možno je len plachý, a ak si všimnete, že sa o vás zaujíma, nie je nič zlého na tom, ak prevezmete iniciatívu. Nebuďte príliš agresívna, ale naznačte, že sa s ním môžete stretnúť aj inokedy a pokračovať v začatom rozhovore (samozrejme na neutrálnej pôde, napríklad na prechádzke alebo v kaviarni). Iste, ak po chvíli nepochopí vaše signály, potom to znamená, že to nebol ten správny!