Vytlačiť túto stránku

Súťaž o balíček Schwarzkopf Professional Osis+ a Syoss

Napísal femme 27. august 2017

Schwarzkopf Professional
Značka vlasovej kozmetiky Schwarzkopf Professional pri navrhovaní svojich produktov úzko spolupracuje s poprednými profesionálnymi kaderníkmi. Zo širokej ponuky produktov Schwarzkopf Professional si môžete zvoliť presne taký rad, ktorý sa hodí pre váš typ vlasov. Jednotlivé produktové rady sú farebne rozdelené pre ľahké zapamätanie a ponúknu vám všetko, čo pre starostlivosť o vaše vlasy potrebujete. Značka Schwarzkopf Professional existuje na trhu už viac ako 100 rokov a za ten čas dokonale pochopila, ako sa starať o vlasy tak, aby boli za všetkých okolností zdravé a krásne. Vlasovú kozmetiku Schwarzkopf Professional môžete nájsť v salónoch a obchodoch.

CERAMIDE COMPLEX

Každá tretia žena má problémy so suchými vlasmi, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť. Vonkajšie faktory ako časté umývanie vlasov, sušenie fénom a ďalší styling účesov spôsobujú, že vlasy časom strácajú svoj organický keratín. Stávajú sa tak lámavými a strácajú zdravý a krásny vzhľad. SYOSS CERAMIDE COMPLEX s intenzívne posilňujúcim účinkom dodá vašim vlasom až do 10x viac sily. Receptúra s ceramidovo-keratínovým komplexom posilňuje štruktúru vlasov od korienkov po končeky.

s schwarzkopf17

Súťažte o balíček vlasovej kozmetiky Schwarzkopf Professional Osis+ a syoss CERAMIDE COMPLEX ! Na vaše odpovede čakáme do 3. septembra 2017.

Otázka: Napíšte nám,  podľa čoho sú rozdelené jednotlivé produktové rady?

a) Podľa farby.

b) Podľa čísla.

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

2 komentárov

  • Komentár B.Sádovská %PM, %30 %602 %2017 %13:%aug napísal B.Sádovská

    a) Podľa farby. (táto odpoveď je správna)

  • Komentár kristína majerniková %AM, %29 %521 %2017 %11:%aug napísal kristína majerniková

    b) Podľa čísla.