Vytlačiť túto stránku

Najlepšie nakladače na prenájom

Napísal KČ 06. júl 2020

Pre akýkoľvek materiál, hmotnosť, výšku i terén. Kolesové či pásové nakladače? Teleskopické manipulátory? Vo všetkých veľkostiach, pre akýkoľvek materiál a výsypnú výšku? Požičovňa stavebných strojov Zeppelin disponuje naozaj bohatým výberom.

rent_1_0720

Kolesové či pásové nakladače? Teleskopické manipulátory? Vo všetkých veľkostiach, pre akýkoľvek materiál a výsypnú výšku? Požičovňa stavebných strojov Zeppelin disponuje naozaj bohatým výberom. Myslí pritom na efektivitu práce, maximálne pohodlie, najnovšie technológie, jednoduchosť ovládania a nezabúda ani na životné prostredie.

Kolesové šmykom riadené nakladače

Ide o mimoriadne výkonné a univerzálne nakladače, jednoducho sa ovládajú aj udržiavajú. Sila spočíva v ich všestrannosti – je možné ich vybaviť širokou škálou prídavných zariadení a vďaka jednoduchému ovládaniu ich zvládne každý strojník.

Kompaktné terénne pásové nakladače

Tieto nakladače sú vhodné najmä na spevnené povrchy a pôdy. Majú podvozok s oceľovou výstužou, poskytujúcou vysokú univerzálnosť, životnosť a pohodlie. Nápravy pre ťažkú prevádzku odpružia podvozok a môžu sa pohybovať nezávisle vzhľadom k stroju aj jedna od druhej. Absorbujú väčšinu nárazov, zvlášť na nerovnom teréne, a spĺňajú vysoké nároky na stavbách.

Univerzálne terénne pásové nakladače

Stroje sú vhodné na menej pevné povrchy a pôdy. Disponujú podvozkom pre ľahkú prevádzku. Vďaka využitiu v rôznych terénnych podmienkach tieto nakladače spĺňajú vysoké nároky. Obľúbené sú predovšetkým pre svoje jednoduché ovládanie a dlhú životnosť.

Pásové nakladače

Vyznačujú sa jemným, citlivým a obratným správaním pri riadení a taktiež silným zrýchlením pomocou hydrostatického pohonu. Väčšina pásových nakladačov Caterpillar disponuje elektronickým riadiacim systémom CMS, kontrolujúcim všetky dôležité funkcie stroja a zjednodušujúcim vyhľadávanie a odstraňovanie závad. Oceníte aj automatické vypínanie zdvihu ramien a nastavenie uhla rezu lopaty, vďaka ktorým si prácu zefektívnite.

Kompaktné čelné lopatové nakladače

Najnižšia hmotnostná kategória od 5 do 10 ton má vysokú účinnosť s vynikajúcou všestrannosťou. Konštrukcia nakladača prináša silu a odolnosť s prvotriednym ovládaním. Ramená nakladača umožňujú výbornú viditeľnosť. Priestranná kabína s pákovým ovládaním zabezpečí pohodlie počas celého pracovného dňa.

Malé lopatové nakladače

Mimoriadne nízka úroveň hluku, veľká priestranná kabína a intuitívne ovládanie. Stredná hmotnostná kategória nakladačov od 11 do 17 ton stanovuje novú normu v oblasti produktivity, palivovej účinnosti a komfortu. Vyskúšajte si nový štandard v odvetví s rovnobežným zdvihom a možnosťou nesenia nástrojov. .

Stredné a veľké lopatové nakladače

V lomoch a štrkovniach ukážu svoju kvalitu vyššie hmotnostné triedy nakladačov Caterpillar (18 až 35 ton a nad 40 ton) s množstvom technických vylepšení. Ku efektivite prispieva integrovaný brzdový systém IBS. Elektrohydraulické ovládanie pracovného zariadenia má funkciu horného a spodného dorazu a zaklopenia lopaty s tlmením v koncových polohách, ktoré je možné nastaviť spínačom z kabíny. O tom, že motor môže byť výkonný a pritom ekologický, vás presvedčí technológia ACERT.  Šetrí životné prostredie a produkuje nízke emisie.

Teleskopické manipulátory

Vďaka riadeniu a pohonu všetkých kolies sa výborne pohybujú v teréne a disponujú vysokou obratnosťou. S veľkou výškou zdvihu a veľkým dosahom tieto použité stroje odporúčame pre stohovacie a montážne práce. Dajú sa tiež vybaviť lopatami na nakladanie. Majú presklenú kabínu s jednoduchým nastupovaním a vystupovaním cez delené dvere, s veľkým vnútorným priestorom, vynikajúcim komfortom a výhľadom. Oceníte aj benefit montáže klimatizácie.

Ak teda máte záujem o prenájom stavebných strojov, či už sú to nakladače, dozéry či minibagre, stavte na požičovňu Zeppelin. Nájdete nás v Bratislave, Banskej Bystrici, Žiline či Košiciach. Spoločnosť Zeppelin je vedúcou firmou na trhu stavebných, zemných a lomových strojov na Slovensku. Už takmer tridsať rokov prináša na trh najmodernejšie technológie a know-how svetoznámych výrobcov.