Navrhnite si kúpeľňu, s ktorou budete aj o pár rokov spokojní

Modernizácii interiérových priestorov sa po čase nevyhneme. Aj ten najkvalitnejší nábytok nedokáže prežiť večne a pri častom používaní sa jednoducho opotrebuje. K najviac háklivým miestnostiam patria jednoznačne kúpeľne.

kupelna_shutterstock_com

Vybavenie kúpeľne je vystavované vysokej vlhkosti, ktoré sa pri nesprávnom vetraní môže hromadiť v kúpeľni a spôsobiť tak vznik a rozmnoženie plesní. Ak uvažujete o modernizácií kúpeľne, ponúkame vám inšpirácie, ako si navrhnúť a zariadiť modernú kúpeľňu.

Veľkoformátový obklad

Trendy sa menia a to, čo môže byť aktuálne v móde, o pár rokov už ale nemusí byť. Prispôsobovať sa aktuálnym trendom nemôžeme. Za prvé bolo by to finančne náročné a za druhé, kto by si chcel každý rok- dva meniť komplet celé vybavenie kúpeľne?

Kvalitné veľkoformátové obklady sú trendom, ktorý ani o rok, či dva nezmizne. Sú totiž trendom, ktorý presahuje dobu, podobne ako aj minimalizmus v interiéri.  Ak uvažujete o modernizácií kúpeľne, zamerajte sa predovšetkým na výber veľkoformátového obkladu. Čo sa týka vybavenia, oplatí sa investovať do kvalitnej značky Villeroy Boch, či napríklad Geberit.

Prečo sa ale oplatí dávať práve veľkoformátový obklad? Oplatí sa to nielen preto, že dobre vyzerá a opticky zväčšuje danú miestnosť, ale aj preto, lebo vyžaduje minimum špár, čiže sa jednoduchšie udržiava ako ostatné obklady.

Moderné skrinky pod umývadlo

Ak chcete mať moderne zariadenú kúpeľňu, s ktorou budete spokojní, je potrebné vytvoriť si úložný priestor predovšetkým na kozmetiku. Pomôcť vám v tom môžu moderné skrinky pod umývadlo, ktoré sú vyrobené z vodeodolného materiálu. Vodeodolný materiál by mal zvládnuť aj vyššie hodnoty vlhkosti.

Čo sa týka farebného prevedenia, nič nepokazíte klasickou bielou, sivou a napríklad aj čiernou. Tmavšie skrinky ale dávajte výhradne vtedy, ak si zvolíte svetlý obklad – biely, či smotanový.

Zdroj obrázka: Autor:  ImageFlow / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.